06Pembemavi80 Bus0672 inşaallah hepimiz hayırlı ve kolay bı doğumla alalım kucağımıza , kaç haftaliksiniz biz 12 olcaz
Bus0672 06Pembemavi80 biz 35 haftalık olmak üzereyim inşallah bir aydan düşmeye başladı kavuşmamıza 🥰
Mkblgrlyn Kubrakubra122 öhöm şimdi şöyle ııııı 😂 evet bşraz yaramaz ama bizim ki hareketli ondan yaramaz gibş . yani oturup duramaz hep bir hareket halinde . çok akıllıdır çok sevgi dolu hayat dolu bi çocuk . Herkesle iletişim kurabilir . Utangaç değildir çok atılgandır mesela.
Reina Betuulll1 benim hiçbir fikrim yok:) diğer iki çocuğumun isimleri A ile başlıyor eşim bunu da öyle istedi bakalım
Ylzknn İlk çocuğuma Mete ismini koyduk. Şimdi ikinciye isim arıyoruz. Aklımda Ege var yanına bir şey bulursam ili isim koymayı düşünüyorum
Reina Asya2003 bilemedim ya. Ufacık çocuğa börü demek. Sırf farklı diye söylenmesi zor isimler koymak ne kadar mantıklı bilemiyorum
Asya2003 Reina aynı fikirdeyim tarih öğretmeniyim ve ilk türk devletlerindeki bütün yöneticilerin adını koymuşlar çocuklarına yani tamam kültür olarak yaşatsinlar ama kulağa da güzel gelmeli ve anlamları da araştırılmalı.