Eloalp Betuulll1 bir oglum var Alparslan şimdi de gebeyim doktorum erkeğe benziyor dedi ona da Aras Kaan düşünüyoruz
Enfal_06 Betuulll1 eşimle ortak kararımız baran bende baranin yanına alaz koymak istiyorum bakalım baran alaz
Dryfrmzz25 Betuulll1 Emir Göktuğ koyacağız kerim uraz da hoşuma gidiyor fikir olsun size.yiğit ahlas da çok güzel
Kdjhjhhj Mucizee80 valla yani bende zorlanmiyorum desem yalan olur bir sekilde idare ediyorum bide kardeş gelicek rabbim bana sabir versin😂o kadar diyorum
Mucizee80 Kdjhjhhj bnde hamileyim galiba bakalım kısmet olurda sağlıklı doğarsa ikisi bir arada nasıl olacak görecez
Mucizee80 BirAskMasali1323 rica ederim ama sizin uyumlu olması daha iyi olur gibi uyku problemi yaşamazsınız bn erken kalkmaktan hoşlanmıyorum
BirAskMasali1323 Mucizee80 Sanırım çocuk olunca uykuyu sevicem ama o zamnda uyku bana haram olacak😂şimdi hala kendimi bekar gibi hissediyorum bi.çocuk doğsun herşey değişecek
perihankrkya Betuulll1 ilk oglumun adi oğuz ali ikincide erkek ozan alp koyacagiz 🥰 sizce ozan alp zor mu soranlar cok zor yanindaki alp ismi diyor bana zor gelmiyor alistim artik oglum dogar dogmaz kardesi erkek olursa diye koymustum ismini 4senedir surekli soyler dururdum icimden belki o yuzden zor gelmiyor bana ama ne biliyim insanlar zor dedikce sinir oluyorum kizlar sizce ozanın yaninda alp ismi zor mu ya 🥲
Dilekveuzum Oğlum Sarp Hasan, İkinci çok minik henüz belli değil, erkek olursa Uras yada Pars düşünüyoruz 🤙🏼
Kayraninannesiii Betuulll1 ilk oglumun ismi Kayra Berk ikinci oglum olcak ama ismine karar veremedik ben Karan Bera veya Karan Ege istiyorum bakalim