Fatma_Gurbuz Bagi neo almayı düşünüyoruz. Hem pusetli hem pusetsiz kullanılabiliyor. Tek tuşla kapanıp en hafif bebek arabalarından olması büyük avantaj.
Nzlelms Bebek35bebek Doona marka alacağım fakat puseti yok sadece 1 1 buçuk yasa kadar kullanılıyor. Biz çok sık uçuyoruz kabin boy ve oto koltuk yapabiliyorsunuz
Esrass21 Prego solo kullaniyorum amq tek yonlu olusu sknti cunku benim bebegim uykusu geldiginde yonu bize donuk olmqdigi icin bizi goremeyince kucagq gelmek istiyor kesinlikle alirken cift yonlu olsunuda goz onunde bulundurun
Damlaozzz chicco goody plus aldım çok hafif katlanınca yer kaplamıyor benim tüm istediklerim vardı arabada
Cemre44 Pusetli, hafif ,çift yönlü , 3-4 yaşa kadar kullanabileceğimiz mantıklı bi bebek arabası önerisi olan var mı o kadar kafam karıştı ki bilmiyorum ne alacağımı
teachermom1 Cemre44 Bütçenizi bilmiyorum fakat biz çok araştırdık ve en son stokke aldık. Evet pahalı ama çok uzun yıllar kullanılır. Çevremdeki herkes önerdi öyle aldım. Çok memnunum ben.
sumeyy-07 Bebek35bebek ebebekten Babyplus Galaxy travel sistem bebek arabası aldım henüz kullanmadık ama hem hafif hem kolay hemde kullanışlı. Bayağıdır bende araştırıyordum gerçekten içime çok sindi. İndirimde şu an. Ben 8 bine almıştım şimdi 7500 olmuş
SrpYlmz Bebek35bebek Kraft Palma aldım ben kuş gibi araba 6.5 kilo tek elle açıp kapatabiliyorsun valiz gibi kaliyor kabin boy cok rahat bı araba tavsiye ederim
Fill SrpYlmz bebeğiniz yenidoğan mı? Ben de bakmıştım o arabaya çok beğendim kibardı ama satıcı yenidoğana pusetsix uygun değil dedi. Siz nasıl kullanmayı düşünüyorsunuz
Ozgednc Bebek35bebek Prego lotus kabin boy travel sistem aldım henüz gelmedi ama yorumları çok iyiydi. E bebeğe gittim onlarda önerdi ama ellerinde tükenmiş. İnternetten aldım 6.5 kiloymus ağırlığı benim evimde asansör olmadığı için bunu tercih ettim
Merve5578 Bebek35bebek elele markasının kabin boy bebek arabasını aldım gerçekten çok güzel senin için fikir olabilir