Bebek35bebek Kabin boy bebek arabası araştırıyorum çok fazla marka model mevcut kullanıp memnun kaldığınız varsa paylaşırsanız çok sevinirim🐣 ne çok yüksek fiyatlı nede kalitesiz olsun istiyorum orta segmentte bir araba arayışındayım 🌸
Kahvesever34 Prwfp Bebek35bebek Prego Lotus modelini aldım çok fonksiyonlu uygun fiyatlı tavsiye ederim
Sydaglsen Bebek35bebek prego lotus ve elele flight arasında kalmıştım. Tercihimi eleleden yana yaptım yeni sipariş oluşturdum. Tüm özellikleri aynı görüyor bakalım memnun kalırım inşallah
1prensesannesi__ Bebek35bebek babymall da kraft Ngo almayi dusunuyorum hem travel hem kabin diye geciyo sanirim tek elle acilip kapaniyo buyuk parcayi cikarip puseti oyle takiyosun ust uste takmiyosun buyuk parcasida bu anakucagi olanlardan degil daha hafif daha hos bisey 13 bintl simdilik fiyati alinca 2bin tl de hediye ceki veriyo onunla da ordan kalan ihtiyaclari görürüm tavsiye ederim
koalamiyim Bebek35bebek pusetli olarak kullanmadım ama kabin boy Hamilton’dan çok memnunum. 1 buçuk yıldır kullanıyoruz katlanması da açılması da çok kolay, çok hafif. Tek elle açılıp kapanıyor. Fiyatı da uygun
Bebek35bebek Kahvesever34 çok teşekkür ederim prego ve yoyko bakıyorum ağırlıklı olarak lotusta favorilerimdeydi yeni doğunca pusetli olarak kullandınız değil mi
Ea_aylms6 Kahvesever34 bende dün sipariş verdim büyük bebe koltuğunu çıkarıp puset takılıyor mu yorumlarda öyle yapam olmuş
Bebek35bebek Sydaglsen o kadar çok model var ki insan karar vermekte zorlanıyor gerçekten inşallah memnun kalırsınız eleleyide inceleyeceğim teşekkür ederim 🐣
Bebek35bebek Ea_aylms6 yok hayır biz mağazada inceledik ön bar çıkıyor pusetin kenarındaki aparat oraya oturtuluyor yani bahsettiğiniz büyük yatak kalıyor üstüne oturtuluyor ama emniyetli bir şekilde takılıyor puset o yatağın üzerine
Kahvesever34 Ea_aylms6 evet dediğiniz gibi ben de gördüm araba kısmını söküp sadece puset olarak kullanımını. Eşimle söküp o şekilde yapmayı düşünüyoruz diğer türlü kaba geliyor gözüme
Ea_aylms6 Bebek35bebek trendyol yorumlarında komple çıkarıp puseti takmışlardı bende öyle deneyeceğim
Siisaa Kraft Kenya aldık, cybex bakıyordum hep ama çok pahalı oldu fiyatı Kraft okdar güzel ki hafif katlaması kolay çok rahat bi araba, tabi daha denemedik hamileyim 4,5 aylık ama öneririm fiyatı da prego veya diğerlerine göre uygundu
1prensesannesi__ Siisaa nerden kaça aldiniz bende onun reklamini gördüm cok begendim ama fiyat her sitede cok fark ediyo
Siisaa 1prensesannesi__ bebe çeyiz sarayından Modoko şubesinden aldık normalde fiyatı 18,700 ama nakit ve karta tek çekimde %10 fiyat düşüyor iskonto
Ezel16 Siisaa Merhabalar aldığınız ürün bu mu acaba merak ettim ? Ben bu markayı almayı düşünüyorum çünkü 🫠
Bebek35bebek Kahvesever34 hem çift yönlü hem kabin hemde uygun fiyatlı bulmak imkansız zaten günlerdir bu kriterlerde araba arıyorum
Gamzelit koalamiyim yaa sonunda bi Hamilton kullanıcısı buldum😇 bende Hamilton R1 V2 modeli ile maxi Cosi leona2 arasında kaldım ikiside ortalama yakın fiyatta birbirine özelliklerde hemen hemen aynı ama Hamilton’un ekşi özelliği var mı varsa nedir yani çift yönlü olmak zorunda mı acaba sizce bi bebek arabası kafamı çok karıştırıyor bu durum
ssevilmommy koalamiyim bende hamilton kabin alacagım ama pusetle kullanıyormu acaba? Benim ilk oglumdan kalan puseti var onu kullanabilirmiyim