DenizSs-5 Ben hamileliğimi ilk öğrendiğimde rahmetli babamı gördüm rüyamda ultrason fotoğrafına bakıp erkek bu dedi gülümsedi, ilk haberi o verdi bebeğim 1 aylık falandı şimdi 8. Aya giriyoruz oğlumla 🥹💙
4ysegulec Dilarac Doktor 2 defa kız dediği hâlde rüyamda erkek görmüştüm hatta afedersiniz özel bölgesine bile dokunmuştum inanmayıp.😂 O yüzden kız kıyafeti almamıştım ama sonuç kız oldu. Bence bilinç altımız ile kaynaklı cinsiyeti çok düşünüyordum ben.
Dilarac 4ysegulec ay bende çok düşünüyorum sağlıklı olsun oğlum var birde kızım olsun çok istiyorum ondan kaynaklı galiba bi erkek bi kız görüyorum
merveoflu Dilarac ben rüyamda gördüm doğru çıktı 😅Rüyamda erkek bebek pusetle getirildi eve iki hafta sonra erkek bebek beklediğimizi öğrendik ☺️ ama bilinçaltı ile de alakalı sanırım 😃
gizem-646 Ben ilk günden beri hep kiz hissediyodum iki kere kiz gördüm babasina benzeyen , gecen hafta kiz oldugunu ögrendim. Degisirmi bilmiyorum ama benim rüyamda gördügüm dogruydu🥰
Hulo2105 Dilarac ben hep erkek hissediyordum rüyamda da hep erkek gördüm erkek oldu 😂 annem de hep rüyasında erkek görmüştü.
Dilarac gizem-646 benim annemde oğlumda erkek dedi bunda kız diyor bende kız hissediyorum ama erkeğe de gidiyorum sağlıklı olsun da inşallah gönlümce olur 😍