Brgulll Dilarac ay hamileliğimin birinci ayında masmavi kundağın içinde erkek bebek gördüm oğlum olcak normalde hiç rüya görüp te öyle hayatımda yaşayan biri değilim eşim çok erkek istiyordu bilinçaltıma işlemiş te olabilir :-)
Julide92 Dilarac ben hamile olduğumu öğrenmeden bir gün önce kucağıma oğlumu aldığımı gördüm şimdi 32 haftalığım nasip olursa oğlum olacak
Haticeburak06 Dilarac ben erkek bebek gördüm sarışın tombuldu😂 eşimde kız bebek görmüş onun gördüğü doğru🫠 zaten ben erkek o kız hissediyodu o ne diyosa o oldu valla😂🙈
Dilarac Alparslanmom__ yani hiç yaşamadım aslında rüyamda gördüğüm bir şeyi ama oğlumda erkek gördüm oğlan oldu ama şuan hamileyim kız gördüm ☺️
Alparslanmom__ Dilarac belkide kızdır buda sağlıklı olsunda 🙏🌸😊 cinsiyetini öğrenince bizede haber verin Merak ediyorum sonucu
Alparslanmom__ Brgulll ben gebeliğimin başında rüyamda kız bebeğim oluyor gördüm kız hissediyorum son ana kadar doktorum erkek olduğunu söyledi benm için farketmez sağlıklı olsunda 🙏🫄😊 çevremdeki herkes bana kızın olacak diyordu oğluşum oluyor 💙😊
Alisa_ Ben erkek görmüştüm, bide sürekli erkek hiss ediyordum kızım olacak. Çok garip hala erkek hiss ediyorum sanki garip, 20 haftadayim değişir mi bilmiyorum) Oysa kız istiyoruz ama sanki erkekmiş gibi geliyor bana bilmiyorum neden öyle😊
Dilarac Alisa_ yani değişik oluyor hisler karışıyor 😄 bende kız hissediyorum ama erkeğe de gidiyorum sağlıklı olsunlar da