Dilarac gizem-646 benim annemde oğlumda erkek dedi bunda kız diyor bende kız hissediyorum ama erkeğe de gidiyorum sağlıklı olsun da inşallah gönlümce olur 😍
Nazarboncuguu Dilarac Rüyamda kız bebek görmüştüm sonrasında öğrendim ki kızım olacak şimdi doğacağı günü veya tarihi görmüş olabilirim bekliyorum 🫣🥰
SrpYlmz Dilarac ben bir kez gördüm sadece cinsiyetini öğrenmeden önce kız bebegim olduğunu gördüm ve kızım olcak inşallah ☺️
kardelen54 Bende rüyamda 3 kez kız gördüm eşimde bir defa gördü ama sanki erkek gibi kız derse şaşırırım baya
_ozlmm Dilarac İlk gebeliğim de oğlum olacağını gördüm ve oğlum oldu hatta gece rüyam da doğum yaptığımı gördüm sabahı acil doğuma alındım ikinci gebeliğimde de kızım olacağını gördüm kızım oluyor 😂
annelik_4 Dilarac ilk 3 ayda hep oğlumun olduğunu görüyordum 8.aya geldik halen ruyalarimda erkek çocuk olduğunu görüyorum ama cinsiyetini bilmeden önce tahmin ediyordum doğru çıktı ☺️
Esonuzzz Dilarac ben normalde rüya gören bi insan değilim 😂 eşim başından beri kız diyordu rüyamda 3 defa kız gördüm geçen hafta doktor kız dedi 😇 gönlümüzden geçen oldu rabbim sizinden gönlünüzden geçen olsun sağlıkla alalım kucaklarımıza 🫶🏻