YeniGelinMeselesi Selinmoon ay evet bayramda kalaba oluyor bebek görmeye diye gelmeye kalkan çok olur zaten 22 haziranda 38 haftada olcam tam zamanı yani beklenen doğum 4 temmuz ama benimkisi 28-29 haziranda gelir gibi hissediyorum 😂🤭
Selinmoon YeniGelinMeselesi Ayy hadi bakalım ya benim 30 Hazirandı şimdi 26 yazıyor 😂 bebek gelişimine göre değişiyormuş
izmirlibiranne Ben 34+5 te gittim beni de 37+4 te çatı muayenesi için çağırdı doktor hiç sallamıyor galiba beni .
YeniGelinMeselesi Selinmoon evett benimkinin kilosu 1 hafta önde doğum tarihi 26 haziran yazıyor kağıtta ama ilk söylenen tarih 4 temmuz olduğu için diğerlerini pek takmıyorum sadece içime doğan tarih 28 haziran civarı🥲😂😌
Haticeburak06 YeniGelinMeselesi 35im şuan. Dün kontrole gittim nst başlandı artık her hafta gel dedi doktorum
Havva2626 Haticeburak06 Nasılsın, konuşamıyoruz, bizde 36 ya girdik aramızda sanki 3-4 gün mü vardı. 😄
Havva2626 Doktordan doktora değişiyor, sağlık sorunumuz yok çok şükür ama artık haftada bir Nst ye giriyorum. 36 haftadayız.
Haticeburak06 Havva2626 evet canım bende 35+4üm şuan🥰🫠 nstye dün başladım çok şükür. Şükür iyiyim sen nasılsın❣️
Havva2626 Haticeburak06 Benim haftaya 3. Nst olacak, haftaya 37 oluyoruz az çok az kaldı napacağızzz günler bitti çok şükür hamileliğimizin son haftaları, doğum olursa ya da yakınlaşırsa haberleşelim. 😄
Havva2626 YeniGelinMeselesi Sonuna geldik artık, her gün gün sayıyorduk, 9 ay kolay değil zamanın geçmesi beklemesi. 😌
Nazarboncuguu YeniGelinMeselesi Ayy evet cidden ne zaman gelecek nasıl olacak diye düşünmekten bunaltıyorum kendimi bazen 😅🫣