Selinmoon YeniGelinMeselesi Ben de 30’da gittim 1 ay sonraya randevu verdi, sonlara doğru 2 hafta olacak dedi zaten 1 ay kalıyor daha sonra 😂
Sermec27 YeniGelinMeselesi ben riskli gebe olduğum için 33 ten sonra her hafta gideceğim genelde 36 dan sonra haftada bire düşülüyor benim durumum farklı biraz
YeniGelinMeselesi Selinmoon bende haziranın 22sinden sonra doğurayım istiyorum kurbanı falan rahatça atlatalım da 😂😂
mineoksuz11 YeniGelinMeselesi bence bilmek daha iyi tabi erken gelme ihtimali var ama 😂 işte ona göre işlerimizi hallediyoruz ilk doğumumda öyle olmuştu sakince oldu bitti 😂
asell13 YeniGelinMeselesi yalancı sancılar hep var canım en iyisi gözetim altında olmak ben direkt muyme oluyorum her hafta
Merve1414 YeniGelinMeselesi gebkikten gebeliğe değişiyor canım benim haftada 1 di artık 3 günde bir gidiyorum sürekli nts konturolu oluyor
YeniGelinMeselesi Simge16 olsun bi kaç günden bişey olmaz ben 38.haftada 2.250 gram doğmuşum şimdi tosuncuk oldum😂
Merve1414 YeniGelinMeselesi bugün 35 oldum ama bende 1 ay gelişim geriliği var ondan daha sık gidiyorum
Simge16 YeniGelinMeselesi hahha bende öyle 2600 doğup her ay 1 kg almışım hep de kilolu Bi insan oldum sağlıklı olsunlar yeter ki
YeniGelinMeselesi Selinmoon ay evet bayramda kalaba oluyor bebek görmeye diye gelmeye kalkan çok olur zaten 22 haziranda 38 haftada olcam tam zamanı yani beklenen doğum 4 temmuz ama benimkisi 28-29 haziranda gelir gibi hissediyorum 😂🤭