Havva2626 Haticeburak06 Benim haftaya 3. Nst olacak, haftaya 37 oluyoruz az çok az kaldı napacağızzz günler bitti çok şükür hamileliğimizin son haftaları, doğum olursa ya da yakınlaşırsa haberleşelim. 😄
Havva2626 YeniGelinMeselesi Sonuna geldik artık, her gün gün sayıyorduk, 9 ay kolay değil zamanın geçmesi beklemesi. 😌
YeniGelinMeselesi Havva2626 zaman çok hızlı geçti bana bu gece 8.aya giriş yapıyorum ve bu koca zaman nasıl geçti hiç anlamadım durup durup ağlama geliyor artık duygu bombası yaşıyorum🥹
Boncukk123 YeniGelinMeselesi her yerde farklı sanırım beni doktor 30 dan sonra 2 hafta sonra gel dedi 35 den sonra haftada bire düştü 37+2 yim randevu bulamadığımız için kagıt yazıyor doktor ve o gün ki yoğunluğuna göre ayarlıyor bu kontrolüm 12 gün sonraya vermişti haftaya pazartesi inşaAllah
YeniGelinMeselesi Boncukk123 evet doktordan doktora çok fark ediyor ya birde gebenin durumuna göre de tabii neyse sağlıklı olsun bebişlerde😌
Simge16 YeniGelinMeselesi hahha bende öyle 2600 doğup her ay 1 kg almışım hep de kilolu Bi insan oldum sağlıklı olsunlar yeter ki
YeniGelinMeselesi Simge16 evet ya bende endokrin doktoru şey demişti küçük doğan bebekler ergenlikle birlikte daha hızlı gelişirmiş yaşıtlarına göre 🤭🤭
Elku YeniGelinMeselesi 35 den sonra her hafta çağırıyor canım Nst istiyor doktorlar sancılarını hissetmeyen gebeler de olduğu için 36 dan sonra bazı doktorlarda çatı muayenesi için çağırıyor devletteysen büyük ihtimalle yapmaz
YeniGelinMeselesi Elku devletteyim evet çatı içinde bişey demedi kontrol bencede 34ten sonra çağırır her hafta çünkü yalancı sancılarım oluyor şimdiden
yeschef-13 YeniGelinMeselesi benim 34+3 ilk baştan beri ben hep 2 haftada 1 gidiyorum 36. Haftaya kadar öyle olacak sonra haftada 1 gideceğim
yeschef-13 YeniGelinMeselesi doktorum öyle çalışıyor kalp atışını duyana kadar her hafta gittik 6+2 de kalp atışını duyduk sonra 36. Haftaya kadar 2 haftada 1 hem daha iyi olur bol bol görüyoruz bide zaten bir ücretli bir kontrol olduğu için sorunda olmuyor
YeniGelinMeselesi yeschef-13 iyiymiş ya bende suyumda azalma var diye 21den beri 2 haftada bir gittim şimdi çok şükür normal herşey 1 ay sonra gel dedi bakalımmm 😌
dogurangaplumba YeniGelinMeselesi canım senin gibi bende 30 haftalık gittim 1 ay sonra gel dedi 34. Haftada gittim 15 gün sonra gel dedi 10 mayısta gideceğim ondan sonra yine 15 gün mü der yoksa 1 hafta sonra mı der bilemiyorum ama bazı doktorlar 34 ten sonra sık çagırıyor
YeniGelinMeselesi dogurangaplumba görücez bakalım kaldı 3 hafta zaman geçmiyor ya gidip gidip göresim geliyor bebemi😂🥲
tugbaa1202 YeniGelinMeselesi bende 29 da gittim calisiyor musun diye sordu ev hanimiyim diyince o zaman 1 ay sonra gel dedi üzülmüştüm bende 1 ay cok uzun niye sallamadi beni diye demekki normalmis 😅😅
YeniGelinMeselesi tugbaa1202 aaa aynısını bana da sordu bende evdeyim dedim herhaldeçalışabilirlik raporu falan oluyor ya öyle bişeyler için sordu 😂😂
Aybukeninannesi01 YeniGelinMeselesi 34 sonra muayene 1 hafta sonra kontrol 1 hafta sonra da nar şeklinde ilerliyor yanı haftada 1 denk geliyor