YeniGelinMeselesi Simge16 35 te kaç kiloydu acaba bende 34te gidicemde bebeğim kaç kilo civarı olur acaba diye merak ediyorum şuan 1 hafta önde gidiyor kilosu🤭🤭
YeniGelinMeselesi asell13 evet olabilir yalancı sancılarım oluyor çünkü 30 da nstye girdim bir sorun yok ama hafta ileri olunca önlem amaçlı alabilir
asell13 YeniGelinMeselesi yalancı sancılar hep var canım en iyisi gözetim altında olmak ben direkt muyme oluyorum her hafta
Yeliiizzzz YeniGelinMeselesi aynen öyle bi sıkıntın olmasa da sık gidiyorsun.şuan suyu vs her şey normal olsada son zamanlar artık bir kaç günde bile farklılıklar olabilir dedi doktorum
YeniGelinMeselesi Yeliiizzzz öyle tabii bebişlerin günü gününü tutmuyor son haftalar artık her an gelebilir durumda oluyorlar ya doktorda önlem alıyor 😌
YeniGelinMeselesi mineoksuz11 doğum yapılcak tarihin belli olması mı daha iyi yoksa ne zaman geliceği belirsiz olması mı daha iyi bilemedim ya her an beklemekte zor tarih belli olunca o gün gelmek bilmez o da var😂
mineoksuz11 YeniGelinMeselesi bence bilmek daha iyi tabi erken gelme ihtimali var ama 😂 işte ona göre işlerimizi hallediyoruz ilk doğumumda öyle olmuştu sakince oldu bitti 😂