Pamuk tatlibebegim_ Fayda ediyor.Kanama herkeste değişkenlik gösterir mesela kardeşim sezaryen olmuştu 40 gün sürdü benim 12 gün.
Kelebekmisaliihayat Pamuk uygulamaya göre 17 Mayıs 37+1 deyiz. 39.haftada gelecek gibi hissediyorum, bakalım. Sağlıkla gelsin 🌸 Allah hepimize evlatlarımızı sağlıkla sıhhatle kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🌸
MuhammedYusuf56 Haftadayız Temmuz’un ilk haftası hayırlısıyla gelecek oğlum Rabbim bütün hamişlerin yardımcısı olsun
Zeyyno_ Pamuk Benim 24 Ağustos diye bekleniyor tabi ne zaman geleceği belli olmaz Kızım tam vaktinde doğmuştu🥰🥰
1prensesannesi__ Pamuk guzel tesadüf olmuş agustosun 2. Haftası insAllah dogum olucak normal sartlar altında normal bekledigimiz için 1 hafta erken ya da geç olabilir 😁
Berna_59 tatlibebegim_ hayırlı olsun rabbim analı babalı büyütmeyi nasip eylesin 😇🥹Bende 31+6 haftalık hamileyim ve normal doğum istiyorum başından beri acaba nasıl geçti doğumunuz nasıl anladınız doğum başladığını ve kaç haftalık to doğduğunda 🙈Kusura bakmayın çok soru sordum gibi oldu 🙏
07sym07 Uygulamaya göre benimde eylül 14 gözüküyor ama kızlar çok kilo aldım 95 le hamile kalıp 103 olmuşum daha 5 ay biticek endişelerim var 🥲