Silan_Abdullah Canan-06 😇ben çok heycanlıyım kucağıma almaya tabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip seninkinide inşallah tüm hamilelere inşallah
Nur1806 Pamuk uygulamaya göre 3 ekim görünüyor. Ama kız bebişler erken geliyor diyorlar bence eylül sonu gelecek🌸
Pamuk Nur1806 Alakası yok canim.Benim oğlan 33. Haftada geldi😅 Kardeşimde oglanlarini 37 ve 38te dogurdu🥲
minikannesi_ Nur1806 benim de bebeğim kız bana da hep kız bebek gününü doldurur geç gelir diyorlar 😂 herkes kendince yorum yapıyor valla..
minikannesi_ Ketenprensess ay benim de uygulamaya göre 8 gün, nasıl gelecek diye sabırsıslıkla bekliyorum 😍
minikannesi_ Ketenprensess aynı şeyleri yaşıyoruz resmen, benim de bebeğim hareketlenmeye başladı bikaç gündür. İshal de çabası.. Siz de normal mi düşünüyorsunuz?
Ketenprensess minikannesi_ evet normal düşünüyorum nasıp olursa 🙂 Allah sağlıkla kucağımıza almayi nasıp etsin
seraykaraoglan Pamuk normalde 30+3 te geçen hafta doktora gittiğimizde bize 26 haftalık dedi biraz kafamız karıştı açıkçası Temmuz bebişi olacağınız diye tahmin ediyoruz 🥹
EmelMTL Lilipadq Benimde 23 temmuz gözüküyor ama hayırlısı bakalım keyfi ne zaman gelmek istiycek içerdekinin 🙃🙃
seraykaraoglan Pamuk sanmıyorum çünkü herşey normal seyrinde ilerliyordu hiç bir problem bir sıkıntı yoktu sanırım doktor şaşırdı o an dalgınlığına geldi 🤷♀️
melisinmutfakblogu Pamuk uygulamaya göre 13 haziran ama doktorum 15 mayıstan sonra heran alabiliriz dedi sancilarim erken başladı diye
_Eliffm Lilipadq sağlıcakla alın kucginiza insallah benimde uygulamaya göre 15 temmuz görünüyo son 79 gün🎉
Aysell47 Uygulamaya göre kasım da gözüküyor iki kızım erken geldi biri 35 haftalık diğeri 38 haftalık bu bebişimin cinsiyetini bilmiyorum ama erken gelecek gibi hissediyorum 🤭sağlıkla gelsinler inşallah 🤲🏻