Pamuk Youngmotherr Hazal yanlışlıkla hamile kalanlara kızardı inanmazdi.Sonra ortadan kayboldu yanlışlıkla hamile olarak geldi o gun bugündür büyük konuşmuyor 😅
annelik_4 Pamuk tahmini doğum 7 Haziran ama daha erken mi yoksa geç mi gelir bilmiyorum şimdiden ağrılarım var hayırlısı bakalım🤲
gule4735 annelik_4 benim de 8 Haziran ama kasılmalar adet sancısı gibi sancı ve ağrılarım smdiden başladı 😏 doğum mu yaklaştı acaba ilk doğumum biraz tedirginim
tatlibebegim_ Pamuk o ancı esnasında çok kötüydüm son 1 saat kala artık beni sezaryane alın dedim almadılar bebek doğmak üzere diye😂dikiş var 5 tane çok acıyo ya kaç günde geçecek nasıl bakımı olacak büyük tuvalete çıkamadım daha
Suey Hiç belli olmuyor kızlar Eylül’de doğum yapacakken temmuzda doğurdum ilk bebeğimi şimdi Ekim’de dogurmam gerekiyor ama hangi aya gelir bebeğim hiç bilemiyorum 🤣
Btl_akkurr Ciwan-76 haftanıza göre daha erken olması lazım değil mi bende 33 haftalık oldum mayıs sonu tarih aldık
Alparslanmom__ Pamuk ben temmuz sonu Ağustos başı görülüyor doğumum hayrlısi sağlıkla gelsin bebişler bakalm😊🙏🐣
MorKelebek54 Pamuk uygulamada son 10 gun diyo ama gerçekte son 2 gun 🩵 pazartesi gunu sezeryan ile kavuşcaz insallah oğlumla 🩵 var ki benim gini pazartesi yi bekleyen 😍
Alparslanmom__ MorKelebek54 sağlıkla kucağıniza alirsnz inşallah 😊🐣🙏sonra pozitif doğum hikayenizi bekliyoruz 🌸
MorKelebek54 Alparslanmom__ insallah pozitif olur kuzum 😍🤷🏻♀️ cok teşekkür ederim ☺️☺️🤲🏻🤲🏻 rabbim isteyen bekleyen herkeze nasil etsin insallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻