Hulya-003 Sunduzmacit58_ ay 1 Eylül gözüküyor ağustos sonu da olabilir Eylül ortası da hiç bi fikrim yok 40 hafta dolmadan da gelebilir 43 haftaya kadar da uzayabilir burda dr lar kendi sancını bekliyorlar haddinden fazla önemsiyorlar bunu
Sunduzmacit58_ Hulya-003 Benim ikiz gebelik normalde 7 eylül ama sezeryan olucağı için doktor 27 Ağustos fln dedi
Hulya-003 Sunduzmacit58_ belirsizlik kötü ya sonunu göremiyorsun tabi her hamilelikte var bu durum ama ben son ayda bunalıma çok giriyorum inşlh çok bekletmez beni bebiş
Anneolmayolundaa Sunduzmacit58_ benimde 30 ağustos gösteriyor 22+1 olduk kıyafet konusunda çok kararsızım kızlar ne aldınız ne alacaksınız fikir verin lütfen
Ea_aylms6 Anneolmayolundaa benimde 30 ağustos🥰 şu anlık 2 tane yenidoğan tulum 6 tane 0-3 ay tulum 1 tane 0-3 ay alt üst takım 3 tane çıtçıtlı kısa kollu zıbın 3 tane de 3-6 ay çıtçıtlı alt üst takım aldım
Bsr23 Benimde 23 ağustos görünüyorrr doğumdan daha çok sıcakta son günler nasıl geçicek diye kara kara düşünüyorum 🤔
Anneolmayolundaa Ea_aylms6 kısa takım almadınız mı benim kafamı çok karıştırıyorlar kısa kol al şort al hava sıcak olur diye doktorum 30 ağustos olmaz 15-20 arası doğar dedi
Mocha Sunduzmacit58_ benim de uygulama 1 Eylül gösteriyor ama doktorum ultrasona göre 25 Ağustos’tan sonra tetikte olacağız dedi 😅
Ebrucar 31 Ağustos görünüyor bundan sonrasi daha çabuk geçecek gibi. 20. Haftaya kadar zor geçti ama artık geri sayım başladı hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah ❤️
SrpYlmz Sunduzmacit58_ Ağustos 28 ama sezeryan olcagi için 10 gün önce alıyoruz dedi 18 i yani inşallah 🙏🥰
Ea_aylms6 Anneolmayolundaa almadım almayı da düşünmüyorum herkes yenidoğan üşür dedi bence kısa şortla duramaz y😂
Mesen Merwee03 Dr söyledi devletteki 24 özeldeki 19 dedi bende uygulamin geri sayimini hesapladigimda bu tarihler çıkıyor ordan. Biliyorum 😊
bebegimedairr Sunduzmacit58_ Uygulamaya göre 15-16 Eylül ama sezaryen olacağım ne zaman olur hiçbir fikrim yok😅
sandraa2 Sunduzmacit58_ bnmde ağustos 10 anneler 🫠🥰bebislere kıyafetler alındı mı hastane çıkışı ne giydireceksiniz malum sıcak ayi Bn aldım kendimce kısa uzun kol tulum falan ama 🫠
Ozgecikko sandraa2 zıbın altina da çorap giycek bence ama ben gene de uzun patikli pijamalardan iki üç takım aldım. 28 Ağustos da evlenmistim ben nefes alamıyorduk nerdeyse ki bu yaz daha sıcak olcak diyolar