Anneolmayolundaa Ea_aylms6 kısa takım almadınız mı benim kafamı çok karıştırıyorlar kısa kol al şort al hava sıcak olur diye doktorum 30 ağustos olmaz 15-20 arası doğar dedi
Ea_aylms6 Anneolmayolundaa almadım almayı da düşünmüyorum herkes yenidoğan üşür dedi bence kısa şortla duramaz y😂
Mesen Merwee03 Dr söyledi devletteki 24 özeldeki 19 dedi bende uygulamin geri sayimini hesapladigimda bu tarihler çıkıyor ordan. Biliyorum 😊
bebegimedairr Sunduzmacit58_ Uygulamaya göre 15-16 Eylül ama sezaryen olacağım ne zaman olur hiçbir fikrim yok😅
sandraa2 Sunduzmacit58_ bnmde ağustos 10 anneler 🫠🥰bebislere kıyafetler alındı mı hastane çıkışı ne giydireceksiniz malum sıcak ayi Bn aldım kendimce kısa uzun kol tulum falan ama 🫠
Ozgecikko sandraa2 zıbın altina da çorap giycek bence ama ben gene de uzun patikli pijamalardan iki üç takım aldım. 28 Ağustos da evlenmistim ben nefes alamıyorduk nerdeyse ki bu yaz daha sıcak olcak diyolar
Hulya-003 Sunduzmacit58_ belirsizlik kötü ya sonunu göremiyorsun tabi her hamilelikte var bu durum ama ben son ayda bunalıma çok giriyorum inşlh çok bekletmez beni bebiş
Gizem9688 Nskan doktorla biz de konusmadik. Ben kesin sezeryan istiyorum sadece. Doktorumun da reddedecegini düşünmüyorum. Yani insallah 😂