Haticeburak06 nursedaguney normal doğum istiyorum inşallah. Uygulamaya göre son 35 belkide daha az kaldı kızıma kavuşmaya🥺🫠🩷
merve_3807 nursedaguney şafak 20 diyor uygulama normal olacak inşallah bir aksilik olmazsa ikinci dogumum ama yine stres bastı
4ysegulec nursedaguney Şafak 11🥹 Normal istiyorum ama doktorum çatı muayenesi yapmadı doğuma geldiğinde yapacağım dedi yani şuan sürpriz yumurta gibi bir şey orası.😂
4ysegulec Mltm48 Ay aynıyızz bakalım önce hangimiz çıkartacak.😂😂 3119 gram gözüküyor bizimki ultrasonda
ivfbaby maviiiss 21 mayısta kaç haftalık oluyor bebişiniz 🥰 bana 20-25 mayıs arası dedi 20 mayısta 38+2 oluyoruz
Epitapph maviiiss bende 39. Haftaya girdim hiç gelecek gibi durmuyor sizde de stres var mı bu sebeple ben gibi :(
Kubbbpekcanli Şafak 29. Mayıs 25 e planladık doğum tarihini. Eğer abisi gibi erkenden gelmeyi dusunmezse. 29 günümüz kaldı:)
Kubbbpekcanli kahve-cekirdegim şuan bende aynı durumdayım. Bence ikinci olunca bı rahatlık oluyor insanda. Olabilecekleri bilmekten kaynaklı sanırım. Bende ne çantamı ne çocuğun esyalarini hiç bişey hazirlamadim.
Arifehass nursedaguney şafak 31♥️ normal doğum düşünüyorum bakalım ne zaman olacak🤎 herkese Allah kolaylık versin
nursedaguney mimar_anne ya bende 39+1 de 15 mayısta sezeryan olacağım 🥹 siz kaçıncı haftada olmuş oluyorsunuz