4ysegulec nursedaguney Şafak 11🥹 Normal istiyorum ama doktorum çatı muayenesi yapmadı doğuma geldiğinde yapacağım dedi yani şuan sürpriz yumurta gibi bir şey orası.😂
4ysegulec Mltm48 Ay aynıyızz bakalım önce hangimiz çıkartacak.😂😂 3119 gram gözüküyor bizimki ultrasonda
ivfbaby maviiiss 21 mayısta kaç haftalık oluyor bebişiniz 🥰 bana 20-25 mayıs arası dedi 20 mayısta 38+2 oluyoruz
Epitapph maviiiss bende 39. Haftaya girdim hiç gelecek gibi durmuyor sizde de stres var mı bu sebeple ben gibi :(
Kubbbpekcanli Şafak 29. Mayıs 25 e planladık doğum tarihini. Eğer abisi gibi erkenden gelmeyi dusunmezse. 29 günümüz kaldı:)
Kubbbpekcanli kahve-cekirdegim şuan bende aynı durumdayım. Bence ikinci olunca bı rahatlık oluyor insanda. Olabilecekleri bilmekten kaynaklı sanırım. Bende ne çantamı ne çocuğun esyalarini hiç bişey hazirlamadim.
Arifehass nursedaguney şafak 31♥️ normal doğum düşünüyorum bakalım ne zaman olacak🤎 herkese Allah kolaylık versin
nursedaguney mimar_anne ya bende 39+1 de 15 mayısta sezeryan olacağım 🥹 siz kaçıncı haftada olmuş oluyorsunuz
Lalekkdkd mimar_anne Sizde usgye goremi hesapladi doctor yoksa adet tarihine goremi? Bende sezaryan olcam bebek 1 hafta onden gidiyo 1 hafta erken MI olucak o zaman acaba
mimar_anne asell13 aminnn inşallah canım 🥰 35+3 üm şuan 38+1 de olacak doğum ikinci sezaryenim olacak benim ☺️
06_hb06 Şafak 19 Allah izin verirse tabi daha erkende gelebilir çok büyük heyecan korku ile bekliyoruz rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin 🤲
Ftm7 nursedaguney son 24 gün 🥹 normal doğum çok istiyordum ama benim bebiş inat edip hiç dönmedi makat geliş şu an 😅 hayırlısı böyleymiş demek ki 🫠 sezeryan tarihiyle 20 gün kaldı inşallah 😍 sabırsızlanıyorum kavuşmak için 🥹🥹🥹
Serendipity16 Ftm7 aramızda 4 gün var benimde bebiş hala makat geliş doktorum 39’a kadar bekleyelim dedi sizin sezaryen tarihi ne zaman
Bsraaydnn Son 27 erken gelmezse tabi baya sancılarım var sali kontrolüm var bakalım ne dicek normal odogum olcak