kahve-cekirdegim nursedaguney şafak 28 ve ben hiç hazır değilim ne ruhen ne bedenen ne normal çantam temizliğim herşeyim duruyor neden bu rahatlık bilmiyorum ikinci ondan mı acaba 😂 ilki normaldi bakalım bunda da bi sıkıntı olmazsa inşallah normal hayırlısı sağlıkla gelsin inşallah 😊
Mltm48 Şafak 11 ☺️🫣 heyecan dorukta bekliyorum herhangi bir terslik olmassa normal istiyorum bebişleriniz kaç kilo
4ysegulec Mltm48 Ay aynıyızz bakalım önce hangimiz çıkartacak.😂😂 3119 gram gözüküyor bizimki ultrasonda
Kubbbpekcanli kahve-cekirdegim şuan bende aynı durumdayım. Bence ikinci olunca bı rahatlık oluyor insanda. Olabilecekleri bilmekten kaynaklı sanırım. Bende ne çantamı ne çocuğun esyalarini hiç bişey hazirlamadim.
Boncukk123 ozkangulkilic neden öyle söyledin canım sancın mı çıkıyor NST de yoksa sen mi sancı hissediyorsun
Alynq nursedaguney Şafak 34 bal kızım ne zaman gelmek isterse o zaman kavuşucaZ inşallah normal doğum bekliyorum🙏🏻🤍🥰
Devrim2024 nursedaguney bizimde 46 ilk hamilem insalh normal doğum olur Allah’ın izniyle herşey vaktinde olur 🥰🥰
Htc_brt Bizimde şafak 14💙😇 normal doğum istiyorum bakalım heyecanla bekliyoruz Allah’ın izniyle sağlıkla gelsin inşallah