umrumdadegil
Lansinoh cift pompali almistim onu kullaniyorum gerektiginde asko ben ama su sarjli olanlar daha rahat onu da bi arastir bence

Kesinlikle mamajoo öneririm ilk oğlumdada 6 ay kullandım gece gündüz herrrr an sağarak verdim şimdi ikinci bebeğim doğdu yine sürekli sağarak besliyorum asla çekim gücü azalması yok çok ama çok memnunum

umrumdadegil
      Elektirikli pille de çalışıyo ama yine de sağma sütyenin yoksa bir yandan onu tut bir yandan sağ bana işkence geliyor o sırada ağlayabiliyor vs yarım bırakmak zorunda kalabiliyorsun o yüzden bu giyilebilir şarjlılar var ya onlara bak dedim ben şu an alacak olsam onlardan alırım çok daha rahat bence

xhbgns he aşko ondan da aldım o da çekmiyor benim memede mi problem var acaba🤣

umrumdadegil lansinoh aldım hastane tipi diye geçiyor gayet güçlü asla ısınma vs. Yapmıyor aşırı memnunum tavsiye ederim

umrumdadegil
            Yok aşkım ya o zaman lansinoh al ama aldığında çok gelsin diye max yapma ayarı kanatırsın ben 2 kez mastitin ucundan onun sayesinde döndüm sadece aktif kullanmadığım için artık zor geliyor bana 😂

umrumdadegil
              Ayy ne acımıştır be, lansinoh dene bence sürekli sağacaksan ikilisini al ama tekli de işini görebilir birini sağıp sonra diğerini sağarsın aynı anda ikisini sağacaksan ikili yoksa tekli al kuzu

xhbgns hemde nasıl bi ara oğlum emerken ağzına kan gitmiş korktum. Tekli alacağım bu sefer

umrumdadegil yok öyle aman aman pahalı değil bence tabi benim aldığım döneme göre artmış ama valla ben memnunum canım benim sütü boşaltıyorsa herkesinkini boşaltır diyim çok doluyor göğsüm aşırısıda fazla herşeyin maalesef şişiyor mastit oluyor bekletince :(