susaMom_ 4ysegulec Kaçıncı haftadasınız bende sizinle aynı kilodayım 😅 aynı kiloyla hamile kalmışız bir de
SrpYlmz basakc36 13,14 haftalıkken çıkmaya başladı çok şükür şimdi 22 haftalığız ben burdayım diyor kızım🧿🥰
MerMell Nevrie Valla bende 11+ 3 bitti bugün itibariyle kocaman da karnım var sanki 4 aylık. 53 kg ile hamile kaldım şimdi 57.6 kg ‘ım hep de sağlıklı besleniyorum ama iç karnım yokmuş demekki ne güzel herkes kıyafetlerini aylarca giyebilmiş ben de çoktan almak zorunda kaldım bile iki beden attım 😅 Bunun sonunda hangi bedene kadar düzenlicem gardrobu diye merak ediyorum🥺😫
Nevrie MerMell bende 🫣😀 hamile kaldığımda 69 kiloydum 3 ayda 3 kilo aldım ve 1 hafta sonra kontrolum artık kaç kilo oldum bende bilmiyorum 🤭 dikat etmeye çalışıyorum ama nasıl hamile kaldım bende bir iştah, yemeyince elim ayağım titriyor uyku uyutmuyor 😁
zberay Nurhannnte 13 Haftadayım 3 kilo aldım 48 kg şu an . 3 kg luk göbeğim var . Ay çok şüüşko olucam belli yani ilk gebeliğimde böyle bi şey yoktu 🤰bildiğiniz buna benziyorum
Filizcim_56 basakc36 ben 11 haftalığım hiç nir şey yok ortada herkes diyor hamile olduğun belli bile değil
M_glsm basakc36 ilk hamileligimde ilk haftalarda asiri derecede istahim acilmisdi kendim cok kilo almisdim gobusumde o yuzden erken cikmisti simdi ikinci hamileligim ayni durumdayim🤦🏻♀️
M_glsm Tictack bende 10 haftaligim ayni durumdayim😅 irelleyen haftalarda azaliyor merak etmeyin bende ilk hamileligimde oyle olmustu simdide ayni😊