T1627 basakc36 suan 24 haftaligim 3 gun once bisey yoktu 3 gündür bi anda büyüdü karnim yarilacak gibi agiriyor
lidyamom 15-16 Haftada karnım çıkmıştı hamile pantolonları giymeye başlamıştım ve 53 kiloydum yani bence kilolu olmakla alakalı değil iç karın genişliği ile ilgili kişiden kişiye farklılık gösteriyor o da
Egeninannesimerve basakc36 benim ikinci gebeliğim bu ikincilerde erken çıkar diyorlardı doğruymuş 4 aylığız göbeğim belli ediyor kendini kıyafetler artık olmamaya başladı ama ilk gebeliğimde 6. Ayda çıkmıştı 😂
YaseminTomar basakc36 merhaba ikinci gebeliğim ikizlere 10+3 haftalık hamileyim ve karnım şimdiden çıkmaya başladı 🥰
Aysell47 Gebeliğim 11 haftalık oldu bebişim erken çıktı bu sefer 10. Haftadan beri baya çıktı gören 5 aylıkmısın diyor 🫣🤭
Tictack Ben 9 haftalığım ama göbeğim çıktı, benim gibi olan var mi acaba 😞 yemekten sonra çok gegirme oluyor hazımsızlık yaşıyorum sanki belki onunla ilgilidir bilmiyırum
M_glsm Tictack bende 10 haftaligim ayni durumdayim😅 irelleyen haftalarda azaliyor merak etmeyin bende ilk hamileligimde oyle olmustu simdide ayni😊
Gulaysrcn basakc36 24. Haftadan sonra acayip hizli büyümeye başladı o zamandan önce belli belirsizdi🙄şimdi 29 haftalik artık otobüste yer vermeye basladilar😄
TuGeL basakc36 benim 10. Haftada çıktı şuan 16 dayım normal pantolonlarım kapanmıyor arada nerdeyse 1 karış mesafe var🙄 Ama kilo olarak 3 kilo aldım şükür☺
Ayca517 basakc36 11 haftaligiz normalde gobegi olan biriyim bu ikinci gebelik bir haftadir alt karnimda iyice isin icine dahil olmaya basladi ilkte de boyleydi 😂 cabuk cikiyor ic genislik hic yok 😭
basakc36 Ayca517 ben normalde göbeği olan biriyim haâ aynı göbeğim😂 14 haftalık olacağız pek bi belirginlik yok 😂
Emcoysss Esrashshshssh bende 5.aydan sonra daha hissetmeye başladım hareketiniz tam bu haftalarda hissedersiniz ☺️