4ysegulec susaMom_ Âminnn.💗 En fazla 20 kg alırsın bence 20′yi geçmezsin eğer yavaş alıyorsan. Ben çok yavaş aldım.
susaMom_ 4ysegulec Canım valla ilk aylar çok aldım 20. Haftadan beri sadece 1 kilo aldım fazla yemeyi bıraktım 10 haftadır kilo almıyorum 😂
M_glsm Tictack kaybolmuyo ama siskinlik gidince kuculuyo🌸 ben sabah kalkinca gobegim yok aksama davul oluyo siskinlikten😅
Smyydlgcc Senem85 doktor hissedersin dediyse bence bebek hareketidir ama öyle tekme, vurma vs şeklinde değil. Rahmin büyüyüp organların yer değiştirmesi için daha erken, en azından benim için
Senem85 Smyydlgcc bu bilimsel olarak mümkün değil ama hareketleri hissetmek bende öyle zannediyordum ilk dönemlerimde
Smyydlgcc Lovelovebaby göbekte bulunan damarlar da atıyor, onlar da olabilir. Bu biraz daha aşağıda, rahim bölgesinde oluyor.
Smyydlgcc Senem85 doğrudur, benim doktorum üniversite hocası olup öğrenci yetiştiren bir doçent olmadığı için bilimsel olarak mümkün olup olmayan şeyi bilmez. O yüzden bana laf olsun diye hissedebilirsin dedi 🤗
Smyydlgcc Senem85 peki sizin için soracağım 🤗 tekme, hareket vs şeklinde değil zaten kastettiği. Damar atması gibi bir his. Tabir değişik olacak ama lok lok ediyor gibi 🙂
Senem85 Smyydlgcc tamam bu konuda anlaşabilirim o zaman 😂ama yinede net bilgi alırsanız sevinirim bende aydinlanmis olurum benim doktorumda çok iyi alanında bende tekrar soracağım kızacak ama 😂merak ediyorum
Senem85 Smyydlgcc uygulamada yazdığı için ben doktoruma sormuştum zaten 😂tabikide ikna olamam :)) ayrıca bu kaçıncı hafta ben unuttum .ben hareketleri daha yeni hissediyorum bana 24 ilk gebelerde bulur dedi suan 23 deyim daha yeni yeni