zeynpdgn basakc36 Ben 79 kilo hamile kaldım. Şeker olduğu için yememe icmeme çok dikkat ediyorum. 5 kilo aldim simdiye kadar. 27.haftadan itibaren birden çikti karnım😊 hiç çikmayacak saniyordum. Şu an 31 haftalık hamileyim ama baya hamile karnım var😊
Birtutambebek Esrashshshssh benim de göbeğim yoktu çıkmamıştı son bir ay kala bir şiştim düşünün artık doğumdan sonra resimlerden fark ettim bir ayda nasıl fark edeyim o kadar kilo aldığımı 8 aya kadar hep Allah’ım niye kilo almıyorum niye göbeğim çıkmıyor bebeğim beslenmiyor mu bir şey mi oldu etraftakilerin bana kötü kötü söylediği şeyler artık hep doktora gidiyordum soruyordum herkese soruyordum araştırıyordum ama yok o zaten son anda olan bir şeymiş 🤣 genel olarak yani kiminde hemen çıkabiliyor ama şey diye biliyorum iç karnın büyükse hemen çıkmıyormuş göbeği diye okumuştum
Cemre44 Göbeğim var ama hamile gibi durmuyorum. Oturunca iki kat oluyor ne zaman kavis alıp sertleşecek kafama takıyorum 20. Haftadayım:((((( sonradan kavislenir mi acaba
Kardelen120o basakc36 20 haftalık olduk karnım yeni yeni çıkmaya başladı karnımı itikledikce sertleştiriyo bide donerken hissediyorum 🥰😁
Duygu0621 basakc36 15. Haftada belirdi 18 haftalığım şuan sabah fazla yok ama akşama doğru yemek yedikçe 6 aylık kadar oluoyor 😂
basakc36 Eliif24 hamile kaldığımda 86 kiloydum çok kötü geçti bulantı kusma şu an 13+4 haftalığım 76 kiloyum
surmene-1967 basakc36 22 haftalık gebeyim baya hamile göbeğim var herkes anlıyor 17 de başladı çıkmaya🙈😃
perihankrkya İlk gebeligimde 4aydqn sonra cikmisti göbeğim oda yemek su içememekten kusmaktandi sonra bir cikti bir cikti😂simdi ise 14haftamdayim cok belirgin bunda ilk gebeliğimdeki gibi değilim şükür arada bulanti kusma oluyor olmasa belki dah cok cikar 😂
Tugce-K basakc36 17. haftada hareketlerini hissettim😍 kilo olarak 22. haftada almaya başladım ama 24’e kadar dıştan hiç fark edilmiyordu😅 hamile olduğumu duyanlar “1-2 aylık falan mı?” diyordu😂 25. haftayla birlikte aynada fark etmeye başladım ve gün be gün büyümeye başladı. Şuan 30. haftadayım artık gerçekten belli🥰🌸 toplam 8 kilo aldım. Hepsini de 22-30 arasında aldım😅
Smyydlgcc basakc36 ben 12. haftadayım. Hareketini damar atması gibi hissediyorum. Doktorum zayıf olduğun için hissedebilirsin dedi. Karın çok hafif çıktı, yok gibi bir şey ama kilo kaybım oldu
Senem85 Smyydlgcc canım onlar bebeğin hareketleri değil bağırsakların iç organların yavaş yavaş yer değiştiriyor bu haftalarda bebek çok küçük ve güçsüz ilk gebeliğin ise asıl hareketleri 20.haftadan sonra hissediyorsun
Lovelovebaby Smyydlgcc bende bı kaç gün önce karnımın sağ sol kısmında içe doğru bir damar atması hissetmiştim acaba bebiş miydi ki 🙄🙄
serra88 basakc36 19+5 deyim ve bol giyince asla belli degil… herkes diyor ki nasil hamilesin🙄😂 biraz da sinirim bozuluyor boyle soylyince, aman saglik olsun❤️
Senem85 Benim çok erken büyüdü zayıf olmamdan kaynaklı sanırım 11 .haftada başladı 40 kiloydum şuan 50 sadece göbeğim büyüdü vücut aynı
Smyydlgcc Senem85 doktor hissedersin dediyse bence bebek hareketidir ama öyle tekme, vurma vs şeklinde değil. Rahmin büyüyüp organların yer değiştirmesi için daha erken, en azından benim için
Smyydlgcc Lovelovebaby göbekte bulunan damarlar da atıyor, onlar da olabilir. Bu biraz daha aşağıda, rahim bölgesinde oluyor.