Busrafath basakc36 19. Haftadayım artık dikkatli bakan biri anlar hamile olduğumu. Ama tesettürlü olduğum için günlük kıyafetlerimde belli olmuyor ev kıyafetlerimde belli artık
Cemre44 Göbeğim var ama hamile gibi durmuyorum. Oturunca iki kat oluyor ne zaman kavis alıp sertleşecek kafama takıyorum 20. Haftadayım:(((((
Selinmoon basakc36 21 olunca pantolon giyecektim çünkü o zamana kadar oluyordu hepsi , bir baktım geçmiyor yukarı o zamanlar biraz çıkmıştı işte 😂 gene de aman aman yoktu
Kubraakgn0 basakc36 Haftadayız gören 4 ayın üzerinde sanıyor ama doktorum iç karnın küçüktür o yüzden dedi resmen şuan bile nefes alırken yemek yerken zorlanıyorum son aylara doğru davul fırına dönücem sanırım 😂
seyda-4 Nurhannnte ben 12 haftalığım bende aldım pantolon 2 3 haftaya giyerim çünkü göbeğim çıktı erkenden 🙈
Gulluuuuu basakc36 4 aylıktayken göbeğim var sanıyordum ama kabızdım ve gazım varmış 😂 gidince bir şey kalmadı 5 aylık gibi çıkmıştı ama iyice
07sym07 Esrashshshssh karnında batma tarzında şeyler de mi olmuyor bende öyle oluyo sanırım bebek diyorum bende 😂 19+5 haftalık hamileyim
Aydann12 Çok zayıftım karnım erkenden çıktı aynı şekilde hareketlerinide erken hissettim şuan 28 haftalığız göbüşümüz kocaman hareketleri baya sert 😂
Selothatun BirAskMasali1323 hiç alakası yok canım tamamen kemik yapısıyla ilgili eğer çatın müsaitse normal doğum yapabilirsin :)
Betul-97 basakc36 22-23.haftada bir çıktı 24.haftamdayım daha bir belirgin ama çok kocaman değil bol şeyler giyince belli olmuyor ama artık buradayım da diyor