basakc36 Eliif24 hamile kaldığımda 86 kiloydum çok kötü geçti bulantı kusma şu an 13+4 haftalığım 76 kiloyum
BirAskMasali1323 Selothatun hm iyi bari hep çevrwnden duyuyorumda zayıfız diye sezeryan yapıldı vesaire ondan sormak istedim
Ecekrk Nurhannnte yok bende öyleyim 13. Haftadayiz 2kg aldım sadece ama kim baksa anlıyor hamile olduğumu doğum kadar duba gibi olucam herhalde
Kaderozy basakc36 benim 3. Hamilelegim sadece bu çok erken çıktı 16 haftalıkken bayağı belli olmaya başlamıştı
Selothatun BirAskMasali1323 hiç alakası yok canım tamamen kemik yapısıyla ilgili eğer çatın müsaitse normal doğum yapabilirsin :)
br2023 basakc36 18. Haftada az bı göbek oldu sadece karınm çıktı başka yerlerden kilo almadm 14+3 flndi ilk hareketleri hissettm damar atması şeklindeydi şuan 20+4tteyiz ufak bir göbek var bide hareketlerini daha net hissediyorum🤗
Aslisko 19-21 arası birden 2 kilo aldım öncesinde ufacıktı göbeğim 😅 22. Haftadayım 7 gün bile fark ediyor
Seyma_Topal46 İlk gebeliğim 20 .haftadan itibaren bir anda göbüşüm çıktı ve o andan itibaren galiba içimde Ronaldo var hiç durmuyor 😂
Babymom07 basakc36 20. Haftadan sonra büyümeye başladı ama bol giyindiyiğim için hamile gibi durmuyorum 23. Haftadayım