4ysegulec basakc36 Genetiğimiz zayıf bizim baya ablamlarında karınları hep yok gibiydi ilk zamanlar. Ben de öyleyim ve bana da herkes, “son aylarda birden çıkıyor” derdi de inanmazdım çünkü 6 aylık olduğu hâlde şişti ama 6 aylık gibi de değildi yani. Fakat gerçekten haklılarmış şuan 9. Aydayız ve 7′den sonra birden şişti. Taşımakta zorlanıyorum bazen.😂 Hareketlerinide net sert şekilde 26. Haftadan sonra hissetmeye başladım. Yine tekme atıyordu ama pıt pıt minnoş minnoş 26′dan sonra acımadı Annesine.😂
Selothatun basakc36 3.gebeliğim 15. Haftaya girdim hiç karnım yok🥲 yapı olarakta zayıfım zaten (45 kg) ilk dönem baya mide bulantısıyla geçti bundan sonra alırım diye düşünüyorum inşallah🥰
basakc36 Esrashshshssh hareket o aylardan itibaren oluyormuş sanırım. Bende 14. Haftaya girmek üzereyim henüz bi karın yok normalde olan göbeğim var 😂çok kilo verdim sanırım ondan
07sym07 Esrashshshssh karnında batma tarzında şeyler de mi olmuyor bende öyle oluyo sanırım bebek diyorum bende 😂 19+5 haftalık hamileyim
Birtutambebek Esrashshshssh benim de göbeğim yoktu çıkmamıştı son bir ay kala bir şiştim düşünün artık doğumdan sonra resimlerden fark ettim bir ayda nasıl fark edeyim o kadar kilo aldığımı 8 aya kadar hep Allah’ım niye kilo almıyorum niye göbeğim çıkmıyor bebeğim beslenmiyor mu bir şey mi oldu etraftakilerin bana kötü kötü söylediği şeyler artık hep doktora gidiyordum soruyordum herkese soruyordum araştırıyordum ama yok o zaten son anda olan bir şeymiş 🤣 genel olarak yani kiminde hemen çıkabiliyor ama şey diye biliyorum iç karnın büyükse hemen çıkmıyormuş göbeği diye okumuştum
4ysegulec basakc36 48 kiloydum şuan 60 kiloyum 12 kg aldım. Tipime baktığımda aynada sadece kocaman karnım var vücudum eskisine benziyor. Bir de çok az basenim çıktı. 12 kg da bebek, plasenta falan herhalde.😂
BirAskMasali1323 Selothatun Bende sizin gibi zayıfım diğer gebeliklerinizde doğumda sıkıntı yaşadınızmı zayıflıktan ötürü normal mi sezeryan mi oldu canım
susaMom_ 4ysegulec Kaçıncı haftadasınız bende sizinle aynı kilodayım 😅 aynı kiloyla hamile kalmışız bir de
Mervenr00 Cemiledag Allah’ım analı babalı büyütsün, geçmiş olsun 🌸 bebeğiniz nasıl iyimi çok da erken doğmamış zaten 37 olmuş sayılır☺️
Nurhannnte basakc36 bu arada 16. Haftada hamile pantolonuyla ortama girişim bi değişik gelir muhtemelen size. Herkes zayıf bir ben mi kiloluyum bu forumda 😅
Ecekrk Nurhannnte yok bende öyleyim 13. Haftadayiz 2kg aldım sadece ama kim baksa anlıyor hamile olduğumu doğum kadar duba gibi olucam herhalde
seyda-4 Nurhannnte ben 12 haftalığım bende aldım pantolon 2 3 haftaya giyerim çünkü göbeğim çıktı erkenden 🙈
zberay Nurhannnte 13 Haftadayım 3 kilo aldım 48 kg şu an . 3 kg luk göbeğim var . Ay çok şüüşko olucam belli yani ilk gebeliğimde böyle bi şey yoktu 🤰bildiğiniz buna benziyorum
Nevrie Benimde 12 haftada belirmeye başladı, kıyafetler şimdiden olmuyor.. artık 15 haftamdayım, bugun hamile kıyafetleri bakmaya gidicem artık taytlarda kurtarmıyor 🫣😁
MerMell Nevrie Valla bende 11+ 3 bitti bugün itibariyle kocaman da karnım var sanki 4 aylık. 53 kg ile hamile kaldım şimdi 57.6 kg ‘ım hep de sağlıklı besleniyorum ama iç karnım yokmuş demekki ne güzel herkes kıyafetlerini aylarca giyebilmiş ben de çoktan almak zorunda kaldım bile iki beden attım 😅 Bunun sonunda hangi bedene kadar düzenlicem gardrobu diye merak ediyorum🥺😫
Zeyyno_ basakc36 Ben 22haftaligim bu iki haftadr çıkmış göbeğim hareketlerinde artık dikkatli bakınca dışardan belli oluyor uzandigimda
dhbetul basakc36 24ten sonra giydiğim şeye göre belli olmaya başladı şuan 27bitecek gören anlar hamile olduğumu. Birden büyüyor 😂