eoa eoa balik yagi da kullaniom omepa diye olac mor kutu ama yok canim hareket ;( süreklimi hareket edio yoksa araddamo
Ayvehe9 eoa ilk aşı mı 4 aylıkken ikinci aşımı 5 aylıkken oldum ben evet daha önceden gittiğinde sana söylemeleri gerekliydi şu zamanda gel diye sen bi git istersen sağlık ocağında oldum ben
Minkanne SerpilEsra Sezeryan veya normal olacağını söylüyorlar mı canım bana bol bol yürürsen normal olur dedi ama başka birşey söylemedi
Nilsuuuu Minkanne ilk kontrole gittiğimde 285 verdim diye hatırlıyorum ama sonra 7000 tl ye Doğum paketi aldık çünkü tam kan ve idrar tahlili bile 800 tl idi.
SerpilEsra Minkanne canim ben kan sulandirici igne kullaniyorum pihtilasma yuzunden 2 kaybim var o yuzden doktorum degerli bir bebek riske atmayalim 39. Hafta sezeryana alalim dedi dogumum hakkinda bilgi almak istyorum dedim bu sekilde açıkladı uzun uzun sende sorabilirsin doktoruna
Cansu08 22.22. Haftadayız. İnşallah 7 Mayısta doğacak benim miniğim. Biz KKTC de yaşıyoruz. Burda tetenoz aşısı yapmıyorlar. İkinci düzey ultrosondan geçtik sorunsuz çok şükür. Ama demir, vitamin vs gibi ek bir şeye başlamadım. Halen folik asite devam. Yarın kontrolüm var bakalım ne değişecek.
Nurseyma Cansu08 neden hala Demir magnezyum Vitamin Yok ki Gerek Yok artık folik asit kullanmana onun yerine 2 ay önceden vitamine başlaman lazımdı zaten onun içinde folik oluyor ama vitamin olacak yanı omega B12 falan olacak
Baharimmmm Gulsahhhhh valla hep alt ust aldtom hatta hastane cikisi da alt ust seklinde hic tulum yok .. zibin da aldim boy boy muslin ortu penye battaniye agoz bezi mama ortusu emzirme ortusu sirt bezi elbise alt ust gezmelik tisort tulum sort abisi hep secyi kardesine kalan giysileride arkadaslarim yollacak saolsinlar 2 yasa kadar 3 6 da aldim yeni doganda 0 3 de var aldiklarimin icinde karisik valla
Baharimmmm BurcuY bizom kizda kipir kipir valla pzt gunu ayrintili ultrason var ins iyi gelir 3lu tarama iyi degildi çünkü
BurcuY Baharimmmm inşallah iyidir canım benim ikili üçlü iyi çıktı şükür 🙏 yarında detaylı var inş hepimizin bebişleri iyidir ya 🙏
Baharimmmm Haticekale valla oyle ama esim anlamiyor bebek arabasina ne gerek var dedi ya zorla puset aldim kiza ekim sonu dogan cocuk ile ben gezmis kadinim mayisdaki bebegi mi gezdirmecem yeni dogan bebek ile nere gdecen ilerde aliriz bevek arabasi dedi inat etti valla ya 19 mayıs gösteri ne gidcem kizla ins samsunda yim burada 19 mayis cok guzel geçiyor
Baharimmmm Elvn 14 falan olmasi lazim galiba hatırlamiyorum insn ki 3 subatta gel tekrar dedi kan idrar aldi gecen gittigimde sanirim gene onlarda var asi ile
Baharimmmm Bebekkalpben kuvet almadim alacagim file dusunuyordum ama cocuk usyor deniuor sanirim eski usul kirli giysisini altina koyarım yukselti oyle yaprim
Baharimmmm BurcuY yas 38 olunca 3lu tarama yas riski cikti ama sivi aldirmam dedim ense olcumu iyiyfi burun kemigi de var doktoruma gore zaten gelisimi guzel sorun yok ins detaylida gzuel cikar
Baharimmmm Haticekale zorla iste puset aldim kucağımda mi gezdirecegim deyil adam oglansa boyle degildi valla şimdi bir enterana valla giyao bakiyrm belki cocuk prematüre dogacak belki kiloli olacak aldiklarin olmazsa diye basimi agritiyor kac aydir kizin hic bir kontrolune gelmedi oglanda gelirdi ki kendi isi izin alma derdi yok 5 ay oldu sunu alipta geldin mi kiza bunu aldim diye dedim alirim zamsni var diuoe alirken bakarken cok laf etmiuor da begendim guzel filan der parayi oder doktorumi sordim artik hangi hastenye gidyrm filan diye neyse testten gecti bakinca ilgisiz gibi oglumda ilk doye galiba daha ilgi heyecan vardi sadcee bana guzel beslen iyi beslem kendine dikkat et ogluma ben yokken annene dilakt et bak filan der ben xe 12 sene ustune oldu diye daha bir heyacan keyif var kiz olacak diye bir de