Ayvehe9 eoa ilk aşı mı 4 aylıkken ikinci aşımı 5 aylıkken oldum ben evet daha önceden gittiğinde sana söylemeleri gerekliydi şu zamanda gel diye sen bi git istersen sağlık ocağında oldum ben
BurcuY Ayvehe9 detaylı için yarın sonomara gidicem doktorum oraya yönlendirdi.. normal muayene için Emre uysala gidiyorum kliniği var kendisinin
Ltfyyrdc5021 Elifsafa evt soyledim sikinti olmaz kullan dedi insan genede tereddutte kaliyor mahveddi beni grip
Baharimmmm Haticekale zorla iste puset aldim kucağımda mi gezdirecegim deyil adam oglansa boyle degildi valla şimdi bir enterana valla giyao bakiyrm belki cocuk prematüre dogacak belki kiloli olacak aldiklarin olmazsa diye basimi agritiyor kac aydir kizin hic bir kontrolune gelmedi oglanda gelirdi ki kendi isi izin alma derdi yok 5 ay oldu sunu alipta geldin mi kiza bunu aldim diye dedim alirim zamsni var diuoe alirken bakarken cok laf etmiuor da begendim guzel filan der parayi oder doktorumi sordim artik hangi hastenye gidyrm filan diye neyse testten gecti bakinca ilgisiz gibi oglumda ilk doye galiba daha ilgi heyecan vardi sadcee bana guzel beslen iyi beslem kendine dikkat et ogluma ben yokken annene dilakt et bak filan der ben xe 12 sene ustune oldu diye daha bir heyacan keyif var kiz olacak diye bir de
Haticekale Baharimmmm ay benim de 12 sene sonra oldu adam da hiç heyecan yok. Daha karnımı elleyip hareketini hissetmedi. Birde bişey de aldırmıyor. Daha erken diyo. Ben de kızımla heveslenip bişeyler almak istiyoruz. Bakalım neler olcak.
Baharimmmm BurcuY yas 38 olunca 3lu tarama yas riski cikti ama sivi aldirmam dedim ense olcumu iyiyfi burun kemigi de var doktoruma gore zaten gelisimi guzel sorun yok ins detaylida gzuel cikar
Hsrtm Gulsahhhhh bizde bırdayız oğlum 3 gün geride geliyordu şimdi kontrol den geldim gününe yetişmiş 20 Mayıs'ta dogumum 20+3 günlük
Nurseyma Ayvehe9 biz de kızımla 22. Haftaya girdik ama ters duruyor Benim doktorum da bu gibi oturan bebekler dönmüyor Büyük ihtimal sezeryan ama bekleyip göreceğiz dedi