BurcuY Gulsahhhhh bizde varız kızımla 21+0 yarın detaylıya gircez inşallah iyidir ❤️ Kıpır kıpır kızım 16 Mayıs’ı bekleyebilecek miyiz bakalım 🙊😍
Baharimmmm BurcuY bizom kizda kipir kipir valla pzt gunu ayrintili ultrason var ins iyi gelir 3lu tarama iyi degildi çünkü
Ltfyyrdc5021 Kizlar 17 haftalik hamileyim size birsey sorucam bogaz enfeksiyonu ve grip geciriyorum acile gittim augmentin verdi 1000 mg lik aranizda hic kullanan oldumu?
senayck Ltfyyrdc5021 3ayi geçtiysen veriyorlar ama bana largopen verdi doktor 5gun onu kullan dedi sıkıntı yok şükür bebekte 18haftalikken kullandım şuan 23deyiz
eoa eoa balik yagi da kullaniom omepa diye olac mor kutu ama yok canim hareket ;( süreklimi hareket edio yoksa araddamo
Ayvehe9 Bizde 21+4 üz inşallah mayısın 13 gibi görünüyor anneler gününden bir gün sonra benim hediyem hazır 🤗 bende dün tetenoz aşısının ikinci dozunu yaptırdım biraz bi ağrı var kolunda 7 ocaktada detaylı ultrasonum 🙏 geçen haftalarda doktora kontrole gittiğimde bebek hala ters duruyordu beş aylık olduk doktorum son ana kadar da bu şekilde kalabilir belki hiç düzelmeyebilir dedi aranızda aynı durumu yaşayan var mı 🤔 ayakları aşşağıda yani hareketlerini kasıklarımda hissediyorum 😘🤗
Haticekale Ayvehe9 canım zaten bebişler son ayda dönüyor. Doğum pozisyonuna son zamanlarda geçiyorlar.
Nurseyma Ayvehe9 biz de kızımla 22. Haftaya girdik ama ters duruyor Benim doktorum da bu gibi oturan bebekler dönmüyor Büyük ihtimal sezeryan ama bekleyip göreceğiz dedi
Haticekale Valla kızlar çok güzel ayarlamışız bu çocukları. Mayısta tam havalar ısınırken. Yaza bebişlwrle gezip tozucaz. Ohh misss
Baharimmmm Haticekale valla oyle ama esim anlamiyor bebek arabasina ne gerek var dedi ya zorla puset aldim kiza ekim sonu dogan cocuk ile ben gezmis kadinim mayisdaki bebegi mi gezdirmecem yeni dogan bebek ile nere gdecen ilerde aliriz bevek arabasi dedi inat etti valla ya 19 mayıs gösteri ne gidcem kizla ins samsunda yim burada 19 mayis cok guzel geçiyor
Haticekale Ayvehe9 bebeğin kafa çapı 10 cm in üstündeyse zaten sezeryana alıyor genelde doktor riske pek girmiyorlar. Son zamanlarda sorarsın bebeğin kilo ve kafa çapını. Tahmin edersin ona göre
Baharimmmm Elvn 14 falan olmasi lazim galiba hatırlamiyorum insn ki 3 subatta gel tekrar dedi kan idrar aldi gecen gittigimde sanirim gene onlarda var asi ile
Baharimmmm Bebekkalpben kuvet almadim alacagim file dusunuyordum ama cocuk usyor deniuor sanirim eski usul kirli giysisini altina koyarım yukselti oyle yaprim