mutlubibekleyis hazırla bence 29 da hazırlamıştım gurbette tekim, annem gelmişti onu yakalamışken hazırlayayım diye 😅 34 üm şimdi eksikleri var onları tamamlıyıcam ama hem ağırlaşıyorum hem de yoruluyorum artık iyi ki yapmışım dedim çoğunu
Serendipity16 ela-arikaN-13-07 32. Haftamda hazırdı benim insan ağırlaşıyor zamanla hazırlamak bile zor geliyor bence erken değil hazırlayın kenarda dursun
Serendipity16 dogurangaplumba evet ayırın elbet boyayan bir şey oluyor çünkü yazık olmasın kıyafetlere
dogurangaplumba Serendipity16 ayırdım 30° narinde yıkıyorum bebek programı olsaydı benim makinede onu kullanırdım narindede olur heralde ilk defa kullanıyorum o programı makineyi alalı 1 sene oldu daha
Serendipity16 dogurangaplumba benim makinede de yoktu bebek programı bende narinde yıkamıştım 30 derece 400 derece sıkmayla güzel oldular sizinkinde de sıkıntı olmaz merak etmeyin
Merve_3351 ela-arikaN-13-07 hazırla cnm en idaeali 7 bucuk aylikken başimiza herşey gelebilir erken doğum
dogurangaplumba Serendipity16 benim sıkma devrini makine kendi ayarlıyor malesef güzel yıkanmışlar astım şimdi renkliler kuruyunca beyazları yıkıcam sonra ütüleyip çantamı hazırlıcam biberonları emzikleri süt sağma pompası ne var ne yok kaynatılcak kaynattım şimdi benim şifonyer yolda olmasaydı benim bunları yapacağım yoktu 🤣🤣
_Annemmm4 ela-arikaN-13-07 35. Haftadayım bebeğimin kıyafetlerini yıkayıp ütüledim hastaneye götüreceklerimi ayarladım kendim için pijama takımlarımı aldım eksiklerm var daha da tamamlamaya çalışıyorum
Kbr-ozcn ela-arikaN-13-07 tam vakti inan bende 33 de hazırladım ama valizi kapatamadim çünkü illa eksik bişey çıkıyor Acil bişey olursa hastanede işimi görecek şekilde hazır 😊Bebisin kıyafetlerini odasını 28. Haftada hazırlamıştım o yüzden valizi hazırlamak 1 saatimi bile almadı kafamda hazırdı hersey
Serendipity16 dogurangaplumba maşallah bir günde bayağı bir iş halletmişsin ben her şeyi yavaş yavaş yapmıştım diğer türlü çok yoruluyordum çünkü ama erken bitirdiğime mutluyum 36. haftaya gireceğim şu an hepsi bitmiş durumda 😂
dogurangaplumba Serendipity16 şifonyer gelcek olunca başladım birde sinirimi attım iyi oldu mayısta badana yapılcak koltuklar yıkancak halılar yıkamaya gitcek bu işler oluncada bebek gelir tamam işte 😅
Betusyl Ben 26-27 haftada hastane çantası ihtiyaçlarını almaya başladım kıyafetler tamamlansin dolabı gelince yavaştan yıkayıp ütilicem. Allah korusun ama acil bir şey olsa en azından çantam hazır olur düşüncesiyle. Bide gün geçtikçe ağırlaşıyor insan daha zor oluyor.
Nesli46 ela-arikaN-13-07 33 haftada Herşey yıkandı ütülendi 35 haftada anca çanta hazırladım pişik kremi bide kendim için külot bez alıcam onları eklicem hazırlamam çok uzun sürmedi zaten ne koyacağım belliydi herşey elimin altında 15 dk da yerleştirdim😄
Haticeburak06 ela-arikaN-13-07 ayyy kız ne erkeni kalk yap hemen😂 ben 27de başladım şmdi 34üm hala ufak tefek eksik var 2 haftaya tamamen halledicem
Boncukk123 ela-arikaN-13-07 hazırlamalısın canım çünkü illa ki ufak tefek de olsa eksiklerin olucak ve tamamlanması zaman alıyor ben 36.haftadan gidiyorum ve hala bavulumu kapatmadım ufak tefek eksiklerim var ve inan dışarı çıkıp bseyler alacak dolaşacak hiç halim gücüm yok