ela-arikaN-13-07 Hastane çantası ne zaman hazrlıcam 33 haftadayım şimdi hazırlasammı yoksa erken mi 🤔
Anonimoo ela-arikaN-13-07 bence erken değil hazırlayın ne olacağı belli olmuyor en azından aklınız orda kalmaz acil bir durum olsa
ttazeannee ela-arikaN-13-07 Tam zamanı bence hazırlayın kenarda dursun ben 28 de başladım yıka pakla ütüle yap yap bitmedi belim koptu ağrıdan 2 gün boyunca iyi ki o zaman hazırlamışım şu an hep yatasım var
ela-arikaN-13-07 ZeynepDuru17 heycanmı üşenceklikmi bende anlamadım elim ayağım dolanıyor hiç bir şey yapasım yapamıyorum heycandr sanırım 🤣🤣🤣biri olsada hazrlasa
ZeynepDuru17 ela-arikaN-13-07 banada öyle biri gelse hazırlasa diyorum çok yorgunluk ağırlık var üzerimde 🤣
Kahverengi ela-arikaN-13-07 30 haftada herşey tamamdı ilk bebeğim 35+6 geldi ikinci ise 36+4 en yakın zamanda hazırlamanızı tavsiye ederim bu haftalarda ne olcağı belli olmaz😊
gzdehlal-36 ela-arikaN-13-07 32 de hazırlamıştım doktorlarda erkenden hazırlamayınöneriyor erken doğum vs durumu olabilir diye
asell13 ela-arikaN-13-07 bi kaç hafta daha bekleyebilirsin canım 35+5 oldum bende bu hafta içi alışveriş yapıp öyle hazırlayacam daha
Fatma44 ela-arikaN-13-07 bence erken değil inan zaman gecince ağırlaşıyor ve zorlaniyorsun.bence hazırla bı köşede kalsın
dogurangaplumba ela-arikaN-13-07 canım 33+3 haftalığım bende şimdi bebeğin kıyafetleri makineye atcam kuruyup ütülediktenn sonra hazırlıcam hazırla sende artik birde birşey sorcam renkliler ve beyazları ayırıyormuyduk ya 30 derecede yıkıcam ama ayırcam mı onu unuttum ilk hamileliğimde nasıl yapmıştım hiç hatırlamıyorum
ela-arikaN-13-07 dogurangaplumba bence ayrı yıka beyaz ve renkli olanları beyazlara renk değe bilir çünkü ben ayrı yıkadım renkliler çok renk çıkardı
Serendipity16 dogurangaplumba evet ayırın elbet boyayan bir şey oluyor çünkü yazık olmasın kıyafetlere
Boncukk123 dogurangaplumba ayır canım kırmızı ve bordo olan takımı atmışım gözümden kaçmış zıbınların 5 tanesi pembeye dönmüş 🥲
mutlubibekleyis hazırla bence 29 da hazırlamıştım gurbette tekim, annem gelmişti onu yakalamışken hazırlayayım diye 😅 34 üm şimdi eksikleri var onları tamamlıyıcam ama hem ağırlaşıyorum hem de yoruluyorum artık iyi ki yapmışım dedim çoğunu