Bende 37+3 deyim dün bebek haraketi az diye acile gittim açıklık yoktu ama nst de sancım gözüktü yatış verdi doktor ama ben evrak imzalayarak yatmak istemedim bebek iyiymiş şükür son haftalarda azalirmis haraketler karnım da 3 gündür yumuşacık yumuşak karın da dogum belirtisi ve 3 gündür de ishal olarak tuvalet yapıyorum buda doğum belirtisiymis hastanede bunu soyledim ama bisey demediler dün “ Anne Asistanı” diye bir uygulama kesfettim orda sordum bilimsel bi aciklama olarak dogum belirtileri yazıyordu(uygulama cok guzel arkadaslar kafaniza takılan bütün soruları google gibi sorabilirsiniz daha ayrintili )aksam da suan da azıcık adet sancısı gini sancı var 10 üzerinden 1 lik sancı canımi yakmıyor sadece adet olacak gibi hissediyorum şimdilik bende de durumlar bu aşırı agri yanma vs yok dediğim gibi azıcık ama doğum yakın gini hissediyorum 38. Haftaya geleydim Allah’ın izniyle ne kadar gec doğarsa sarılık olma ihtimali azaliyormus hepimizin sağlıklı güzel kolay dogumlar yapması duasıyla 🥰