Hamislik Kızlar iki gündür minik minik sancılarım var sanki 36+6dayım.Dinlenince geçiyor ama ayakta kalırsam belim ağrıyor.Ebe hanım bu şekilde haftalarda sürebilir dedi. Sizde durumlar nedirrrr ? Hadi Mayıs hamişleri toplanalım doğum yapan olursa destek oluruz 🙆🏻♀️💪🏻
btytgy Hamislik selam🌸 33+5 olduk biz de mayıs ortası bekliyoruz şeker olduğu için doktor 37-38 gibi doğum planlıyor. Şeker oldugu için sancı da erkem geliyormuş sanırım çok az kaldı🥹 belim benim de çok ağrıyor ve bi haftadır her gün minik minik adet sancısı gibi ağrı giriyor dr artacak giderek dedi
asell13 Hamislik dündendir belim çok ağrıyor ağrılarım arttı ama sezeryan olacam zaten sancı falan istemiyorum zamanında doğar inşallah bebeğim
Greenleaf Hamislik bende şu an 34+4 üm adet sancısı gibi belimde ağrı var bu haftanın başından beri, heyecan sardı 🫶🏼🫣🥲
ilaydagur Hamislik 33+5teyim benimde ağrım oluyo bazen karnımın alt kısmında özellikle ama doktorum normal dedi ağrılar sıklaşıp düzenli olunca korkmalısın dedi 🥹
Dryfrmzz25 34+0 oldum bende. Bi kaç gündür ağrılarım arttı dediğiniz gibi doğum sancısı tarzı herhalde. İlk gebeliğim belim de bazen tutuyor artık fazla hareket iyi gelmiyor inşallah zamanında sağ salim kucağımıza alırız
Kahverengi Nesli46 kız oğlumda 36 gelmişti benim bebekler erkenci durmayı çok sevmiyorlar ikiside girmedi küveze 😊
Nesli46 Hamislik 35 hafta yalancı sancılar yatağa girince başlıyor ve uyutmuyor bel sırt ağrısı da çok kötü 17 kilo alınca tabi onunda etkisi var hayırlısıyla gelsinler🥰🙏🏻
Anneeadayi3 Hamislik 34+2 bu hafta bize yoğun bel ağrısı yaşatıyor bakalım ilerleyen günlerde nolucak inşallah sezeryan gününden önce gelmez
leylaaa1268 Hamislik merhebaa, bende de öyle bel ağrılarım var, 34+6 haftadayız, fazla ayakta duramıyorum, ama onun dışında çok şükür herşey yolunda🧿😍sağlıkla alalım kucağmıza
esra_demiribis0309 Bende 37+3 deyim dün bebek haraketi az diye acile gittim açıklık yoktu ama nst de sancım gözüktü yatış verdi doktor ama ben evrak imzalayarak yatmak istemedim bebek iyiymiş şükür son haftalarda azalirmis haraketler karnım da 3 gündür yumuşacık yumuşak karın da dogum belirtisi ve 3 gündür de ishal olarak tuvalet yapıyorum buda doğum belirtisiymis hastanede bunu soyledim ama bisey demediler dün “ Anne Asistanı” diye bir uygulama kesfettim orda sordum bilimsel bi aciklama olarak dogum belirtileri yazıyordu(uygulama cok guzel arkadaslar kafaniza takılan bütün soruları google gibi sorabilirsiniz daha ayrintili )aksam da suan da azıcık adet sancısı gini sancı var 10 üzerinden 1 lik sancı canımi yakmıyor sadece adet olacak gibi hissediyorum şimdilik bende de durumlar bu aşırı agri yanma vs yok dediğim gibi azıcık ama doğum yakın gini hissediyorum 38. Haftaya geleydim Allah’ın izniyle ne kadar gec doğarsa sarılık olma ihtimali azaliyormus hepimizin sağlıklı güzel kolay dogumlar yapması duasıyla 🥰
Sekerrr Kahverengi benim 3 Doğumumda 36 haftada oldu şimdi 4.cü ye hamileyim Doktor 38 de alırım diyo ama ben diyorum buda beklemez doktorum vücudun kabul etmiyor demekki 9 ay beklemeyi
Nesli46 Kahverengi maşallah sağlıkla büyüsünler inşallah bende 35 haftayım sancılarım var ufak ufak ondan dolayı sordum canım🥰
Haticeburak06 Hamislik merhabaa 34+2yim🥰 bel ağrım çok arttı bulaşık yıkadıktan sonra bile pertim çıkıyor. Keşke bir an önce 36 olsakta hurmaya egzersize başlasam bitse artık ama bitmesinde istiyorum ama hayır istiyorum ahhhh😂😂😂😂😂😂
Dimpleee 36+1 ikinci sezeryan olacak sanırım 38 i geçince olur bu bir haftadır aşırı bel ve kasık ağrısı var umarım daha erken gelmeye çalışmıyordur :)
Misal5 Ben de 35+2 yim artık iyice ağırlaştım, sol kasığımda ağrı çok oluyor bazen belim bazen bacaklarım. Ha gayret az kaldı diye diye günleri bitiriyorum 😅 Ekstra yediğiniz bi şeyler var mı bu haftalar ?