Alpsmommm prensesannesi-01 ilk gebeliğimde geçikmem oldu bu 2. Gebeliğim bunda ilişkiden 14 gün sonra kan verdim öyle öğrendim
Sssebnem1 prensesannesi-01 qaz olmasindan anladim. Hiç olmaz bende. Test yapdim silik pozetiv çikdi. Kan verince hamile oldugumu oyrendim😄
Mutluannebebek prensesannesi-01 Adet günüm 25 i ama bu testler özellikle artımed beş para etmez Umut tacirleri nolcak kaç gündür artımed yapıyorum çift çizgi çıkıyor bugün farklı marka aldım çizgi çıkmadı Allah bildiği gibi yapsın bu artımed testini üretenleri almayın aldırmayın kızlar
YesimAykut Mutluannebebek ciddi misin canım, artımed ben ovülasyon kullanmıştım iyiydi ama demek ki gebelik testi olarak iyi değil
Buglem_38 prensesannesi-01 göğüs büyümesi ve hassasiyeti çabuk yorulma ve idrarimda değişik bir koku adetimde gecikince şüphe duymama sebep oldu sonuç pozitif
Kr6543 Benim ilginç olacak ama 1-2 gün fena halde diş hassasiyeti yaşamıştım normalde yaşamam ve dişlerimi de düzenli fırçalarım zaten daha önce burada okumuştum dişle ilgili problemler hamilelik belirtisi olabilir diye ama hiç aklıma gelmedi benim de öyle olacağı sonradan aklıma geldi ikinci olarak da göğüs hassasiyeti yaşamıştım normalde adet öncesi de hafif ağrıydı ama bu sefer fazla ağrıdı büyüdüler ve uçları da yuvarlak olup bayağı büyüdü
rmysa388_ prensesannesi-01 yaşadım hemde baya yatak döşek oldum yemek falan yiyemedim 15 kilo verdim ama genede anlamadım doktora gittim üşüttugumu dediler yatırdılar beni bende hiç şüphelenmedim
YesimAykut prensesannesi-01 belirtim yoktu, gülerken bi bıçak sağlanması oldu dün, aaa diye bağırdım hatta çok acımıştı, sabah mide bulantım var hafif, test yaptım ama negatif çıkacak zannettim pozitif çıktı şaşkınım 😂
Mutluannebebek YesimAykut Evet canım arkadaşım da şahit çift çizgilere artımed önermem kesinlikle bariz çizgi çıkıyordu negatifi görünce nefret ettim ya
Seldahilal prensesannesi-01 normalde çok fazla biadet sancım olmazsa ama hamilikte aşırı sancım vardı kasikalrimin okadar agrimazdi ekstra midem bulaniyordu
Hazalnur244 prensesannesi-01 adet günüme 4-5 gün vardı sık idrara çıkma ve erken gebelik testinde çok silik bir çizgi ile öğrendim.
Rabiul prensesannesi-01 sadece regl olacağım zannediyordum kasık ağrım vardı 2 gün gecikmem vardı normal diyordum 😆