MasalSara prensesannesi-01 belirtiler aynı adet olcak gibiydi işte tek sorun öyle kalkmak niyetli uzandıgımda uyuya kalmaktı😄
Nezahatozen Yüzümde minik minik kızarık sivilce tarzı seyler cıkmıstı ilk gebeliğimde de olmuştu adetim gecikti birde
rmysa388_ prensesannesi-01 yaşadım hemde baya yatak döşek oldum yemek falan yiyemedim 15 kilo verdim ama genede anlamadım doktora gittim üşüttugumu dediler yatırdılar beni bende hiç şüphelenmedim
MasalSara prensesannesi-01 benim bazen 22 güne bazen 18 güne bir oluyordu 5 gün geçince yaptım pozitif çıktı
Eso51 Adet gününden bir gün önce dedimki sabaha kesin adet olacam göğüs ağrısı ve kasık ağrısı vardı sonra olmadım ve o an anladım 🤭🤭
Gulaysrcn prensesannesi-01 adetime 3 4 gün kala yerlesme kanaması ve sol kasigimda seğirme titreme gibi birsey vardi🙂
Eso51 Ve adetten 5 gün önce kan testi vermiştim negatif hatta sıfır çıkmıştı meğerse hamileymişim ama demekki adetten önce kan da bile çıkmayabiliyor
kitten11 prensesannesi-01 benim adet belirtilerim ile aynıydı kasıklaeım ağrıyordu ama göğüslerim her zamankinden daha şişti
Mutluannebebek prensesannesi-01 Yaptım canım erken gebelik dün bu sabah da kaset test yaptım aynı silik çizgi çıktı onlarda da ama şöyle yüzeyde pembe çizgi değil de gölge gibi bilmiyorum yalancı pozitiftir diye korkuyorum açıkçası
Papatyaseven34 prensesannesi-01 mida bulantısı ve göğüs hassasiyeti emziriyodum belki ondandır göğüs hassasiyeti diye düşünmüştüm ama gebeliktenmis en belirgin özellik hafiften gelen mida bulantısı gibi birseydi