Leyli_gul prensesannesi-01 vallahi adetime 6 gün vardı kasıklarımda bir sancı göğüslerim şişmiş acıyor test gözüme çarptı ya olmaz ama dur bir yapayım dedim yapar yapmaz çift çizgi hafif silikti önce inanmadım sabaha kadar 8 tane test yaptım hepsi pozitif hala inanmıyorum tabi ahahahah sabah erken kan verdim acilde doğru çıktı birde aşırı uykum geliyordu esnemekten yoruldum yani
Sinemyiss prensesannesi-01 ben aşırı terliyordum ve dışarısı buz gibiydi ayrıca yüzüm şişmiş çevrem öyle diyip duruyordu . Ama ben deli gibi terliyordum ilk öğrenmeden önce.
Tubatgn prensesannesi-01 İçime doğdu. Önce idrar testi yaptım. Negatif çıktı ama ben biliyordum hamile olduğumu. Bu arada adetime 4 gün vardı. İçim rahat etmedi ve adetime 2 gün kala gidip direkt kan verdim. Ve 1420 beta hCG ile hamile olduğumu öğrendim. ☺
Rara prensesannesi-01 baş dönmesi, ayakta kaldıkça artan bel ve kalça ağrısı, göğüslerde adet sürecinden daha fazla bir büyüme, aşırı yorgunluk ve uyku😅 ben hepsine farklı bir neden buluyordum meğer hamilelik belirtileriymiş