Lina_alya_aras Elos_1907 osmalac diye bir şurup var doktoruna söyle cankm bana da vermişti kabız olmamaya dikkat et demişti onu vermişti iki kaşık içiyorum biraz oda içinde turluyorum bagirsaklarimi çalıştırıyor kabızlık normal canım bu dönemler de
Lina_alya_aras Laz53_ kim söylüyor tam tersi saydığınız şeyler yasak değil sadece süt pastörize edilmiş içilmesi lazım kefirde sade olarak içilir et ve tavuk da iyi pişirilirse sorun olmaz hepsinde vitamin var
baharmom35 Lina_alya_aras aynen canım bi an korktum hem yanlış bilgi vermiş olmaktan hemde tüketiyorum tabii hepimiz doktorlarımızdan duyduklarımızı paylaşıyoruz ama misal hurma diyen olmuş o aman aman ilk başlarda yasak yani net
Lina_alya_aras baharmom35 evet canım hamileliğin son zamanlarında hurma ye diyorlar doğum rahat olsun diye ama diğerleri tam tersi bebeğe kilo aldırır ilaç konusunda korkarım ama yeme konusunda zaten mantıklı düşünürsek faydalı şeyler yeniliyor içiliyor zaten 🥰
Busra19s Bende birsey danışmak istiyorum maydanoz ve dereotu dusuge sebep oluyormuş diye duydum bu doğru mu?
Lina_alya_aras Busra19s evet maydanoz yeşil nane düşüğe sabep olabilir aşırısı mesela adet olmayinca maydanoz detoksu iyi geliyor adet söktürücü gibi düşün yeme fazla yeşillik canım
baharmom35 Busra19s canım tüp bebek olduğu için bizler daha dikkatli olanlarız doğala göre hassasız yani benim doktorum evet maydanoz da vardı tüketilmeyecek listemde
Busra19s Lina_alya_aras yaprak sarması veya salataya katıyordum da maydanozu dereotunu o zaman tuketmeyeyim mi birde kuru nanede yeşil nane kadar zararlı olur mu
Lina_alya_aras Busra19s yinede kullanma canım bir süre bende çok severim maydanoz nane ama şimdi korkuyorum yemeye sadece canım isteyince yaprağının ucundan çok küçük yiyorum 😂 oda nefsim kalmasın diye
baharmom35 Lina_alya_aras ben nane bilmiyordum bu sabah yedim yaş nane 🙈 hem yaş hem kuru Allah’a emanet 🤲
Lina_alya_aras Busra19s rica ederim canım ne demek 😍 bizede büyüklerimiz hep söyler bizde onlardan öğreniyoruz 🤗
Emel5805 Hepsinden aşırıya kacmadiginiz sürece yiyin bunalrin hepsi hurafe böyle hamilelik mi geçer yaa hasta değil hamilesiniz hayatı kendinize zehir ediyorsunuz😂✋
Ecekrk Emel5805 bende aynı fikirdeyim yani sağlıksız olmadıkça bütün besinleri tüketiyorum ama zaten oturup 10 tane hurma yemessin biraz abartılıyor bence bir şeyler