Eceilay Merhabalar benim de bir oğlum ve bir kızım var 😀 ve supriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim 9 haftada da ikiz olduğunu öğrendik sok yaşadık ama çok da mutlu olduk. Şuan 18 hafta ikizlerim cinsiyetimiz henüz belli değil herkese sağlıklı günler 🥰🥰
matmazelinbeybisi YaseminTomar ilk gittiniğiniz randevuda yolk kesesi görünmüş müydü çok soru sordum ama🤭
Melek1649 Tugce170720 sağlıkla gelirler inşallah bende 17+2 ikizlere hamileyim.sizin göbeğiniz ciktimi
YaseminTomar matmazelinbeybisi ben sabır edemeyip 4+3te gitmiştim ilk kontrolüme doktorumda erken gittiğimi söylemişti 7.hafta aralığında tekrar gitmemi ve o zaman bebek varsa bebeği ve kalp atışını duyalım demişti biz bir bebek olarak beklerken iki kişi geleceklerini öğrenmiştim çok tarifsiz bir duyguydu sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 🥹🌹
Leyliya matmazelinbeybisi ben kendi adıma cevaplayayım 6+5te vajinal baktı doktor tek bebek vardı hatta kalp atışı çok minik minik de olsa duymuştum. 8 hafta gel karından ultrasonla daha net duyarız kalp atışını dedi iki bebeğimizi gördük kalplerini dinledik 🥹🥹
matmazelinbeybisi Leyliya ayy çok güzeeell 😍😍 bizde cuma günü gittik yolk kesesini gördük iki hafta sonra tekrar gidicez bakalım tek mi çift mi 🤭 içimden ikiz olması geçiyor ama olmayabilir yani sadece bi heves 🥲
matmazelinbeybisi Leyliya hayır yokk ama hep istemişimdir önceden beri 😂 yani biraz imkansızı istiyorum şu an 🥲
Leyliya matmazelinbeybisi belki bilmediğiniz vardır 🥹 tek yumurta ikizi genetik olur diyorlar onun için sordum
nunual_ Mucizeayla ilk öğrendiğimden 12. Haftaya kadar bende istememiştim ama sabah bulantılarım çok oluyor ve yemek yemeye korkuyordum yine var ama çok hafif daha hiç kilo almadım bu kafama takılıyor 🙄😟
Mucizeayla nunual_ bende almadım aksine kilo vermişim 4 kilo kadar 2. Trimestir dönemine giriyoruz artk alırız heralde ya iki gün sonra kontrole gidicem inşallah sağlıklıdır ikisi de 😍 sizde hep hayırlı haberler alın inşallah 😍