YaseminTomar matmazelinbeybisi benim baba tarafımda ikiz doğum yapmış olanlar çok fazla fakat benim içime kesinlikle doğmadı büyük bir sürpriz oldu 🙈😍
sedasvs Ebrar042 çok doğru söylüyorsunuz ya küçük de bir oğlum var bırakacak kimsem de yok zor oluyor normal kontrollere bile gitmek :( bugün de devam ederse gidelim ya :( Zaten geceleri yarım saatte bir tuvalete kalkıyorum afedersiniz ama çok da şu içiyorum ondan mı bilmiyorum. Ama dün gece sanki bebeklerim aşağıya inmiş gibi geliyordu baskıdan mı baş aşağı mı dönmüşler bilemedim :/
Ebrar042 sedasvs dediğim gibi kasılmalardan dolayı bebek aşağı indiyse idrar torbanıza baskı yapıyor o yüzden çok lavobaya çıkıyor olabilirsiniz. Yaa bırakacak kimse olmamasına üzüldüm umarım önemli bir durum yoktur.
Eceilay Merhabalar benim de bir oğlum ve bir kızım var 😀 ve supriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim 9 haftada da ikiz olduğunu öğrendik sok yaşadık ama çok da mutlu olduk. Şuan 18 hafta ikizlerim cinsiyetimiz henüz belli değil herkese sağlıklı günler 🥰🥰
matmazelinbeybisi YaseminTomar ilk gittiniğiniz randevuda yolk kesesi görünmüş müydü çok soru sordum ama🤭
Melek1649 Tugce170720 sağlıkla gelirler inşallah bende 17+2 ikizlere hamileyim.sizin göbeğiniz ciktimi
YaseminTomar matmazelinbeybisi ben sabır edemeyip 4+3te gitmiştim ilk kontrolüme doktorumda erken gittiğimi söylemişti 7.hafta aralığında tekrar gitmemi ve o zaman bebek varsa bebeği ve kalp atışını duyalım demişti biz bir bebek olarak beklerken iki kişi geleceklerini öğrenmiştim çok tarifsiz bir duyguydu sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 🥹🌹
Leyliya matmazelinbeybisi ben kendi adıma cevaplayayım 6+5te vajinal baktı doktor tek bebek vardı hatta kalp atışı çok minik minik de olsa duymuştum. 8 hafta gel karından ultrasonla daha net duyarız kalp atışını dedi iki bebeğimizi gördük kalplerini dinledik 🥹🥹
matmazelinbeybisi Leyliya ayy çok güzeeell 😍😍 bizde cuma günü gittik yolk kesesini gördük iki hafta sonra tekrar gidicez bakalım tek mi çift mi 🤭 içimden ikiz olması geçiyor ama olmayabilir yani sadece bi heves 🥲
matmazelinbeybisi Leyliya hayır yokk ama hep istemişimdir önceden beri 😂 yani biraz imkansızı istiyorum şu an 🥲
Leyliya matmazelinbeybisi belki bilmediğiniz vardır 🥹 tek yumurta ikizi genetik olur diyorlar onun için sordum