Nznks Ozlemerikci543450 benimkide nisanın 23 ile 29 şu gösteriyor ama eşim 30 da gelecek 😂inşallah alllahım geç yumurtlarımmm
Cnsuercnnn Ozlemerikci543450 22 sinde olmam lazımdı gecikince ümitlendim ama bu sabah oldum ne yazık ki
Mery60 Ozlemerikci543450 bat 14 gibi ama sarkadabilir ovulasyonla takibe devam bakalım inşaAllah bu ay elenmeyiz kızlar🌸
Ozlemerikci543450 Mery60 iniallah elenmeyiz ben ovulasyon yapmıyorum tamamen boşluk olamayacak şekilde rutin değerlendiriyorum yumurtlama çaylama gördün mü peki gerçi daha erken ama
Mery60 Ozlemerikci543450 yok daha görmedim ama yakın gibi hissediyorum bu yumurtlama akıntım başladı bir de teste diğer çizgi hiç yok gibiydi belirginleşmeye başladı bakalım hayırlısı Allahtan inşaAllah olur bu sefer sağlıkla
Ozlemerikci543450 Cnsuercnnn olsun hemen bitişine odaklan 🥰olacak inanıyorum bende olunca biraz üzülüyorum ama bebiş geleceği zamanı kendi seçiyor sanırım
OnlyBaby Lykiav iki gün önce yapmıştım bat gününde negatifti. Ya benim adetim bikaç aydır düzensiz. Belirtimde olmadığı için yapmadım bugün
Cnsuercnnn Ozlemerikci543450 aman sağlıklı olsun da istediği zaman gelsin 🤲🏽 zaten çok şükür bir kızım var diğerini gelene kadar bekleyeceğiz kızım sabırsız kardeş istiyor bakalım kardeşi ne zaman bizi isteyecek 🤲🏽🫶
Ozlemerikci543450 Cnsuercnnn inşallah canım ya benim ilk olacak daha önce yok bebek daha aralıkta evlendim gerçi 😂
Cnsuercnnn Ozlemerikci543450 sağlıkla gelsin bebeğin en kısa zaman da güzel haberlerini bekliyorum 🫶🤲🏽
Ozlemerikci543450 Nznks yaaaaa daha çok var ya 🤕offff bu kötü oldu eşin gelince durumun yumurtlamana olsa da bari
Nznks Ozlemerikci543450 geldiği gün reglimin 2 iç günü oluyor hazirana denk gelir tutarsa ama bu ay hiç olmadı mayısdada malum olmayacak kaldık öyle canım çok sıkıldı