Happy-melek1997 Ozlemerikci543450 herşey gönlünce olsun inşallah bende 8 martta ikizlerimi düşük yaptım nasıp olmadı 1 adet sonrası denedik 2 kere birliktelik oldu pek değerlendiremedik ama nasip bakalım benimde 7 mayıs 9 gün kaldı bakalım inşallah hayırlısı olsun
Ozlemerikci543450 Happy-melek1997 düşük sonrası hemen gebelik yaşayan çok gazla kişi var inşallah sende öyle olursun hepimiz güzel haberler alalım ya artık
Ozlemerikci543450 Happy-melek1997 iniallah yumurtlama dönemi yarın bitiyor beklemeye geçeceğiz bakalım 🐣
Merve-metin Ozlemerikci543450 benim bat 5 Mayıs normalde ama yumurtlama göremedim demiştim dün gördüm benim de ortalama adet başlangıcı 18 Mayıs olacak sanırım inşallah olmam da gebelik olur 🙏🏻
Ozlemerikci543450 Merve-metin inşallah canım neden okadar geç oldu acaba Pcos felan varmı ben ovulasyon yapmadığım için bilemiyorum tamamen tesadüf 😂adetimi takip ettiğim bi uygulama var ona göre ilerledim
Merve-metin Ozlemerikci543450 pcos yok canım hormonlarda tembellik var o yüzden yumurtlamayı ya çok geç görüyorum yada hiç görmüyorum o yüzden 2 aydır ovülasyonla takip yapıyorum 2 aydır yumurtlama görmedim bu ay yumurtlama gördüm çok şükür 🙏🏻
Ozlemerikci543450 Merve-metin inşallah çok güzel sonuçlar alalım benimde 14 görünüyor bakalım Allah bebek geliyor yazmayı nasip etsin bu ay olursa da olur olmazsa da kafasındaydık bakalım neler olacak