BusZeyRas Nznks nasıl değerlendircez bu ayı bilmiyorum hangi gün ne yapsak şaşırdık😂😂😂😂 perşembe doktora gideceğim hormın testlerimi göstermeye bir kaç şey yüksek çıkmış sanırım😢hem de bi kontrol eder belki
Nznks BusZeyRas inan bende nasıl yapcam bilmiyorum 2 güne birmi yoksa hergünmü yapayım bilmiyorum ama bu ay tutar diye ümitliyim
Ozlemerikci543450 Nznks walla geçen aylarda hep düzenli ilişki yaşadım bu ay saldım biraz keyfe keder bakalım neler olacak çok düşünmemek lazım galiba 😂
BusZeyRas Nznks benim de adetim bugün bitiyor akşam temizlencem bak dur takvimin verdiği tarihleri atim
Enen Ozlemerikci543450 bat 10 mayıs inşallah bu ay hayırlı haberi alabilirim hepimizi alabiliriz amin 🤲😊
BusZeyRas BusZeyRas özellikle haftaya cuma cumartesi pazar benim çok önemli gmrünüyor bir de perşembe doktora kontrole gidicem belki muayene de eder
BusZeyRas Nznks haydi ya aynı mı🥰🥰🥰 bu sefer cuma cumartesi pazar pazartesi salıyı değerlendirelim diyor eşim😂
Nznks BusZeyRas benim eşim şehir dışında maalesef işi çıktı gitti 30 da dönecek yumurtlama olmuş olacak bu ayda tutmayacak galiba
Ozlemerikci543450 Nznks gitmeden değerlendirseydin sperm birkaç gün yaşıyormuş bide gelince 2 3 gün denersin ya belli olmaz bence direk güne de takılma gerçekten olacağı varsa olur olumsuz düşünme 😇
Nznks Ozlemerikci543450 daha kahve rengi lekelenmem var o yüzden olmadı çok sinirim bozuluyor inşallah geç yumurtlama görürüm ama heyecanlıyım ben olmasam bile inşallah senin haberini alırım🙏☺️
Ozlemerikci543450 Nznks inşallah bu ay hepimiz musmutlu haberler verelim belkide geç yumurtluyorsundur ben ovulasyonnfelan yapmıyorum daha çok stres yaptırıyor bana 😂o yüzden geç erken bilmiyorum kendimi ama bakalım
OnlyBaby Cnsuercnnn ben adet olmadım henüz ama belirtimde yok sizde durum nedir umarım hamilesindir🫶🏻😂
Nznks Ozlemerikci543450 benimkide nisanın 23 ile 29 şu gösteriyor ama eşim 30 da gelecek 😂inşallah alllahım geç yumurtlarımmm
Merve-metin Tugba_turk46 benimde bat 5 mayıs canım bekliyorum ama daha yumurtlama görmedim hala bakalım
Tugba_turk46 Merve-metin ben yumurtlamayı da çatlamayıda gördüm de bakalım hayırlısı artık bende beklemedeyim