Nil4749 3 yıldır korunuyoruz geçen ay çatlama gününü değerlendirdik olmadı bu ay yine yumurtlama ve çatlama gününü mü değerlendirmeliyim yoksa komple korunmayı bırakıp gün aşırı mı yapmalıyım
Mavicee Nil4749 bizde 3 buçuk yıldır evliyiz ve korunuyorduk 3 aydır da korunmayı tamamen bıraktık ve gün aşırı şekilde oldu. Ancak henüz hamile kalamadım hiçbir sorun yokken bence korunma tamamen bırakılmalı
Merve-metin Tugba_turk46 benimde bat 5 mayıs canım bekliyorum ama daha yumurtlama görmedim hala bakalım
OnlyBaby Cnsuercnnn ben adet olmadım henüz ama belirtimde yok sizde durum nedir umarım hamilesindir🫶🏻😂
bella_xx Ozlemerikci543450 ayyy allahım güzel haberler alalım mayısta inşallah ❤️🔥 bizde 3 aydır deniyoruz bakalım bu ay nasip olucakmı🥺
Nznks BusZeyRas bekleyelim heyecanlıyım bu ayda olur gibi hissediyorum olmazsa Dr gitcem kesin zaten gittim bir problem yok dedi ama neden olmuyordu bilmiyorum 🤷♀️
BusZeyRas Nznks nasıl değerlendircez bu ayı bilmiyorum hangi gün ne yapsak şaşırdık😂😂😂😂 perşembe doktora gideceğim hormın testlerimi göstermeye bir kaç şey yüksek çıkmış sanırım😢hem de bi kontrol eder belki
mrvakcn Benim de bat 11 Mayıs. Tatile çıkacağız umarım biraz kafamızı dağıtır artık psikolojimizi düzeltirizde orada bı test yaparım buraya yazarım amin dileyen herkesin olsun amin amin amin🪽🪽🪽