_almirasmom BeyzaKahraman_ 24+1 temmuzun sonunda ıstıyorum dogum yoksa 40. Haftamız 08.08.2024 ama ben ılk kızımı 38+0 da dogurdum 2. Sınıde oyle ıstıyorum alaramız gelıyor 🙏🩷
Yeni1gebelikkk BeyzaKahraman_ cinsiyeti kız,isim konusu çok zor yaa tam olarak içime sinen hiç bir isim olmadı 🫤
BeyzaKahraman_ Yeni1gebelikkk Eşinizle kura yapın isimleri yazarak belki güzel olur hemde Anısı olur 🙂
BeyzaKahraman_ Merymytm Sağlıkla gelsin ilk içinize sinen isimi koyun derim biz en başında kararlıydıj hamileliğimden önce düşünmüştük
Moorbit Bizde 24+1 haftalığız. Temmuz sonu ağustos başı inşallah. Bizim de kızımız olacak ama hala isim bulamadık
Anneelikk BeyzaKahraman_ 31 Ağustos ama Sezeryan olacağı için 20 Ağustos falan olur😍 YiğitTuna😍 sağlıkla gelsin tüm bebisler
Merve5578 20+4 üm benimde kızım olcak adını gökçe düşünüyoruz. Ağustos sonu gibi doğması bekliyoruz bakalım 😇
ebru1221_ BeyzaKahraman_ ultrasonda 5 Eylül görünüyo ama sezaryen olacağı için ağustosun 20 si gibi demişti doktor erken gelmezse tabi. Eliz Mavi olucak Allah nasip ederse 🌸🤍