Haticeakgul BeyzaKahraman_ ağustosta olacagi kesinde ilk doğumunda sezaryandi arada fazla mesafe olmadığı için erken gelebilir dikislerimden yana ikinci kızım yolda geliyo inşallah Kardelen koymayı düşünüyoruz💗
momofmychildren BeyzaKahraman_ 24 haftalik hamileyim temmuz sonu Ağustos başında bekliyoruz isim bulamadık kızım olacakk
Meryoss BeyzaKahraman_ 20+6 Aden diyoduk ama çok kararsıziz 30 Ağustos gösteriyor uygulama doktorumla henüz konuşmadık pazartesi detaylimiz var 🩷
1prensannesi2312 BeyzaKahraman_ ağustos 5 de 40 haftayı dolduruyoruz bakalım hayırlsıı olsun ismini de hüsna koymayı düşünüyoruz inşallah 🫶🏻
Yeni1gebelikkk 21 haftalığız ağustosun 27de 40 haftalık oluyor bakalım nasip ne zaman doğarsa ve henüz isim bulamadık 😢
BeyzaKahraman_ Yeni1gebelikkk Hayırlısı olsun içinize sinen isimi koyun çok düşünüp araştırmak kafa karıştırıyor 🙏🏻 Sağlıkla gelsin kız mı erkek mi…
Dilan3462 momofmychildren benimde aynı şekilde doğum öyle görünüyor . Kızım olacak isimler çok zor ama ya birgün tamam bu diyorum sonra değişiyor 😂😂
Yeni1gebelikkk BeyzaKahraman_ cinsiyeti kız,isim konusu çok zor yaa tam olarak içime sinen hiç bir isim olmadı 🫤
BeyzaKahraman_ Meryoss Sağlıkla gelsin inşallah benim de 1 hafta sonra detaylı için randevum var isim de çok güzel biz de ilk düşünmüştük Aden ismini…
serifeeyld BeyzaKahraman_ 21+4 deyiz 26 ağustos ultrasonda beklenen doğum tarihi ama bence 40. Haftaya gelmeden doğururum gibi geliyo 😅ve benim de kızım olacak ismi akça 🌸💕
Betul-97 BeyzaKahraman_ 24 haftalığım ağustos başı gösteriyor ama bakalım kızımız Asya’ya kavuşmayı bekliyoruz 💜💜
Mikrofon0 BeyzaKahraman_ bizede 17 Ağustos tarihini verdi doktor ama 40 hafta kızım olacak inşallah kız çocuğu o kadar tamamlanmaz diyo herkes bakalım
ZeynoveAnnesi_ Benimde kızım olacak agistos sonu gibi nasipse bnce ağustos ayı kız ayı ilk kizimida ağustosta dünyaya geldi🙂