BeyzaKahraman_ Merymytm Sağlıkla gelsin ilk içinize sinen isimi koyun derim biz en başında kararlıydıj hamileliğimden önce düşünmüştük
Moorbit Bizde 24+1 haftalığız. Temmuz sonu ağustos başı inşallah. Bizim de kızımız olacak ama hala isim bulamadık
BeyzaKahraman_ Yeni1gebelikkk Eşinizle kura yapın isimleri yazarak belki güzel olur hemde Anısı olur 🙂
Anneelikk BeyzaKahraman_ 31 Ağustos ama Sezeryan olacağı için 20 Ağustos falan olur😍 YiğitTuna😍 sağlıkla gelsin tüm bebisler
Merve5578 20+4 üm benimde kızım olcak adını gökçe düşünüyoruz. Ağustos sonu gibi doğması bekliyoruz bakalım 😇
ebru1221_ BeyzaKahraman_ ultrasonda 5 Eylül görünüyo ama sezaryen olacağı için ağustosun 20 si gibi demişti doktor erken gelmezse tabi. Eliz Mavi olucak Allah nasip ederse 🌸🤍
Mucizem_01011 26 haftalık sezeryan doğum olacak hangi aya denk gelio tam bilmiom temmuz Sanrm şöyle okudum baştan sona hep kız cinsiyetler :) benim erkek aslında çok istedim diye galiba olmadı 2 oğlum var 3 de kız olsun istedik ama işte kısmet :)
BeyzaKahraman_ Mucizem_01011 Sağlıkla gelsin de cinsiyet çok da önemli değil sanki tabi ki insan ister bi kız olsun ama nasip