BirAskMasali1323 Kubrakar272727 benimde 12+2 aramızda 10 gün var benimde doğum 30 ekim görünüyo sırt ağrınız var mı kuyruk sokumu uzanınca yatakta dönünce ağırıyomu ben kitleniyorum sadece sırt ağrım oluyo onun dışında bi sıkıntım yok çok şükür
Kubrakar272727 BirAskMasali1323 benimde ara ara kaşık ve sırt ağrılarım oluyor evet ağır bişey kaldırma dedi doktorum ağır iş tutma dedi
BirAskMasali1323 Ozlem23MZS 12+2 doğum 30 ekim görünüyo mide bulantım ara ara oluyo kuyruk sokumu sırtım beni zorluyo sadece onun dışında bi sıkıntı yok cinsiyetimiz henüz belli değil..
Eddooss 15+1 Eylül sonu Ekim başı görünüyor doğum. Mide bulantısı kusma günde bir kere de olsa devam. Doktorum erkeğe benzetti. Bugün kontrolüm var bakalım ne olacak 🤗
Nur1806 Ozlem23MZS 16+1 bugün 😊 cinsiyeti öğrendik kız 🌸 minik minik kıpırtılar var🤩 bulantılarda arada geliyor ama en azından yemek yiyebilmeye başladım
Busrarefkac Benimde 18 haftalık. İlk 11+6 da kız dedi doktorumuz sonra 15+6 da tekrar gittiğimizde tekrar kız dedi kesinleşti bacak arasına baktı iyice. İnşallah 2 ya da 3 hafta sonra da detaylıya gireceğim 🌸🥹
nzl41 14+1 yarın cinsiyet söylecek doktorum ve ikili taramaya bakacak. Mide bulantılarım yok denecek kadar az fakat migren ağrım tutmaya başladı uyku hali devam ediyor
perihankrkya Ozlem23MZS cok kötüyüm ben 5gundur yatiyorum ne yersem icersem kusuyorum bulantm oluyodu sadece ama simdi baya kötüyüm 13+6 yim cinsiyetimiz erkek 🥰 allahim yardim etsin de kusma gecsin gitsin dayanamiyorum artk agliyorum sürekli
Fatma-Zehra-gunes- perihankrkya bende de ilk gebeliğimde öyleydi şimdi de öyle prillam ı unuttuğum gün hayat duruyor resmen su bile içsem midem kalkıyor , anne olmak zor gerçekten . Allah kolaylık versin herkese sağlıkla kucağımıza alalım
Nes7616 BirAskMasali1323 yok alakası yok Şuan benim durumum öyle iştahım yok yani ilki de erkekti ama onda böyle değildim mesela ama cinsiyet yine erkek yani cinsiyetle hamilelik belirtilerinin alakası yok
Aysenur0058 Bende hemen hemen Ekim Kasım arası doğum yapcam herhalde 8+3 gün oldu rabbim inşallah sağ salim kucağımıza da almayı nasip eder kızlar kaç yaşındasınız ve kaç çocuğunuz var?
mrym32 0668 18×7 =126 ÷ 30 = 4 ay 6 günluk oluyo ay böyle hesaplaniyomus daha 4 ayligiz yani bana da doktorum anlattı bu sekilde
Kubrakar272727 Ozlem23MZS 14+3 cinsiyetimiz erkek 2 hafta üst üstte erkek denildi 💙 çok şükür mide bulantimiz olmadı biraz kramplar oluyor bide şekerim var düzene girdi biraz tansiyon yüksekliği var idare ediyoruz sağ salim kavusalim insllah
Fatma-Zehra-gunes- Kubrakar272727 merhaba Kübra hanım haftalarımız yakın bende 12 hafta 6 günlük iken gittim %70 %80 erkek denildi sizde kesin mi dedi olasılık mı dedi ve iki kez gitmişsiniz ilkinde kaç haftalık idiniz , sağlıkla kucağınıza alın inşallah ❤️