Kardelen120o Ozlem23MZS 20 +6 haftalıgız mide bulantım ilk 3 ay cok olmustu gecti diye sevinirken baş agrisiyla beraber mide bulantisı da eşlik etti dogru duzgün hic bisey yiyemez oldum kızım olcak ❤️🥰
BebekHrcn BebekHrcn yine açmadı bacaklarını erkeğe benziyor ama emin değilim Kordon da olabilir dedi doktor Bir dahaki geldiğinde daha net görürüz Belki o zaman netleşir dedi Yani henüz yine belli değil
mrym32 0668 18×7 =126 ÷ 30 = 4 ay 6 günluk oluyo ay böyle hesaplaniyomus daha 4 ayligiz yani bana da doktorum anlattı bu sekilde
Fatma-Zehra-gunes- Kubrakar272727 merhaba Kübra hanım haftalarımız yakın bende 12 hafta 6 günlük iken gittim %70 %80 erkek denildi sizde kesin mi dedi olasılık mı dedi ve iki kez gitmişsiniz ilkinde kaç haftalık idiniz , sağlıkla kucağınıza alın inşallah ❤️
Kubrakar272727 Fatma-Zehra-gunes- ilkinde 13 du sonra ,tam 14 de gördük gösterdi hatta pipisi büyümüş dedi doktor
Fatma-Zehra-gunes- Bendiyebiri_ benim ki 15 Ekim gibi ikinci gebelik ikinci de acaba 40. Haftaya kadar bekler mi
perihankrkya Bendiyebiri_ benim o hafta ici olacak galiba cnm sezeryan ama bakalm doktoruma bağlı bekletirse bekleriz ilk gebeliğim de 36haftalikken doğdum bunda bari erken dogmim diye dua ediyorum
Fatma-Zehra-gunes- perihankrkya bende de ilk gebeliğimde öyleydi şimdi de öyle prillam ı unuttuğum gün hayat duruyor resmen su bile içsem midem kalkıyor , anne olmak zor gerçekten . Allah kolaylık versin herkese sağlıkla kucağımıza alalım
Ber277 Ozlem23MZS Ay benim kızıma göre daha rahat geçiyor 13+1 deyiz burada bazıları kız bazıları erkek dedi bakalım 2-3 haftaya öğreniriz
BirAskMasali1323 Ozlem23MZS 13+5 dün doktora gittim bebek uygun pozisyonda değil dedi cinsiyeti öğrenemedik henüz yani bulantım ilk zamanlardanbi kaç defa olmuştu onun dışında kesildi tek şikayetim kuyruk sokumu ağrısı beni zorluyo
Bendiyebiri_ @Fatma-Zehra-gunes- oğlum 37 haftalıkken geldi şuan kızım olucak oda bakalım ne zaman dogucak
Sude4 Ozlem23MZS berbat haldeyim sürekli bulantı kusma çok yoruldum sürekli serum takınıyorum yarın 14 haftalık olacağız randevumuz var kısmette ne varsa artık
BeyzaGnes12 Ozlem23MZS mide bulantım çok sukur geçti rahat donemlerdeyiz 🥰 ara ara kasık sizlamasi olup geçiyor o kadar 🤲 kizim olcak inşallahh
Busrafath Ozlem23MZS 19+2 yiz. 14. Haftadan sonra rahat ettim baya cinsiyetimiz yüzde yüz kız 🌸 19 hafta da +5 kilo işe yola devam 😂
Leyliya Ozlem23MZS 12+6 dayız ikizlerimle cinsiyetlerini doktorum mahcup olmamak adına şuan söylemiyorum 16. Haftada söylerim dedi 🥹 mide bulantılarım vs kesilmedi daha
cLearQueen Kubrakar272727 insulin kullaniyor musunuz benim de yuksek ama bu kadar degil yine de insulin kullaniyorum 3 kez 😔 cok korkuyorum biswy olcak diye siz nasi basa cikiyorsunuz 😔
cLearQueen Kubrakar272727 bence siz de insulin kullanmalisiniz bunlar cok fazla degerler cok tehlikeli. Mutlaka endojrine gidin