M-Urass_Mom Ozlem23MZS İkili test için gitmiştim. 14+0′a kadardı zamanın yapamayız ikili test dediler. Geç döllenme olan bebeğimin o gün 14+5 olacak şekilde SAT’ımı da yakalamış olduğunu öğrendim ve testi yaptıramadığımdan sadece inceledi ve ense-burun kemiğinde bir sıkıntı ultrasonda gözükmüyor dedi.
MerveA7 Ozlem23MZS mide bulantım ara ara oluyor hap kullanıyordum bıraktım artık demir hapı verdi doktorum onu kullanmaya başladım 16 haftalığız cinsiyet maalesef adet düzensizliğim olduğu için bebek küçük haftasına göre sıkıntı yok dedi doktor Mayıs’ın ortasında gelin dedi inşallah o zaman öğreniriz 😊 İkinci gebeliğim aynı doktor yine kızımda da bu doktora gitmiştik doktorum eylül 25 26 gibi doğumun dedi ultrason ekim başı diyor dedi sonra tarih yakınlaşınca netleşir herhalde yine sezeryan olucam bu arada ilk gebeliğim sezeryan olduğu için ( kızım 6 ekim doğumlu sıkıntı olmazsa bizde o tarih düşünüyoruz ) 🥲
hepoyleolurzaten__ Ozlem23MZS İkiz gebelik cinsiyetlerini 12 haftamda öğrendim Başından beri şükür hiç bulantım olmadı Sık idara çıkma devam ediyor 😂 Haraketlerini hissediyorum Allah nasip ederse doğumum 1 Eylül ila 8 Eylül arasında sezeryan
Ays-0 BebekHrcn bende öyle 16 haftalık hamileyim bizde 26 Nisan’da gidicez bakalım inşallah bebislerimiz gösterir cinsiyetini 😂
Sema_1nur Ozlem23MZS 18+2 cinsiyeti öğrendim göbeğimin büyümesi dışında hiçbir belirtim yok başından beri de çok nadir olmuştu zaten belirtiler şuan kendimi bebeğimin hareketlerini hissetmediğim sürece hiç hamile gibi hissetmiyorum enerjim geri geldi😃
Kaderimmmm16899 Ozlem23MZS benim midem bulanmadı hiç ama bir türlü cinsiyeti göremedik artık ayrıntılı ultrasona kaldı 😂
Kubrakar272727 Ozlem23MZS 13+4 olduk Ekim 20 gösteriyor doğum bu Çarşamba yüksek ihtimalle erkek dedi doktorumuz pipisini gösterdi midem bulantimda 12 haftada son buldu çok şükür
BirAskMasali1323 Kubrakar272727 benimde 12+2 aramızda 10 gün var benimde doğum 30 ekim görünüyo sırt ağrınız var mı kuyruk sokumu uzanınca yatakta dönünce ağırıyomu ben kitleniyorum sadece sırt ağrım oluyo onun dışında bi sıkıntım yok çok şükür
Ezel16 Ozlem23MZS 12. haftada erkek denildi 2 gün önce yine kontrolüm vardı erkek bebek hazırlıkları yapabilirsiniz dedi doktorum 🥰👼🏻👶🏻🩵 Bulantılarım şu 3 haftadan beri iyi hamd olsun ara ara geliyor çok sık olmuyor 🤲🏻🫠🧿 4 ay boyunca hiçbirşey yiyemedim kilo verdim hiç o günler geçmeyecek sandım 🥹 Hamd olsun çok şükür çok iyiyim 🤲🏻🥰
cagla24 Ozlem23MZS eylül annesi olacağım 19+6 olduk şükür yolu yarıladık bile göz yaşım pıt 🥹 kız bebek bekliyoruz 🩷
Kardelen120o Ozlem23MZS 20 haftalık olduk acayip mide bulantısı üstüne iştahsızlik ve grip eşlik ediyo 😁 doktor cinsiyet kız dedi 🥰
cLearQueen 13 + 4 teyim. Hic mide bulantım koku hassasiyetim olmadı. Cinsiyetini 2 hafta sonra ögrenicem inşallah
BebekHrcn BebekHrcn yine açmadı bacaklarını erkeğe benziyor ama emin değilim Kordon da olabilir dedi doktor Bir dahaki geldiğinde daha net görürüz Belki o zaman netleşir dedi Yani henüz yine belli değil
anneolmak_icin Ozlem23MZS Bugün bizde 15 haftalık olduk kontrol günüm en 12.haftada gittim çok heyecanlıyım erkeğe benziyor denildi bugün ne diyecek bakalım sağlıklı olsunlarda inşallah 🥹🩵
hepoyleolurzaten_ Ozlem23MZS 16 haftalık olduk bugün.Mide bulantısı az maz oluyor.Halsizlik diş ağrıları var.Cinsiyyetimizi kıza benzettim söyledi doktorumuz bakalım ne zaman gidicez.Onda tam bilinir.Onun dışında herşeyi iyi çok şükür.İkinci hamileliyim
Nes7616 BirAskMasali1323 yok alakası yok Şuan benim durumum öyle iştahım yok yani ilki de erkekti ama onda böyle değildim mesela ama cinsiyet yine erkek yani cinsiyetle hamilelik belirtilerinin alakası yok